- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
Anélkül, hogy magasröptű vitába bonyolódnánk az aptx hd jelentőségéről:
1. 20e ft-os kategóriáról van szó, itt nem gyakori az aptx.
2. Hiába tudja esetleg valamelyik bt cucc, ha a mobilod nem tudja (a legtöbb használatban lévő mobil szerintem nem tudja), akkor meg tök mindegy.
3. Volt clavinetjunkie YT csatornáján egy teszt, ahol különféle mp3 zenéket, meg cd minőségű lossless számokat streamelt vegyesen, valami ajándék is fel volt dobva annak, aki megmondja, hogy melyik melyik volt, ő maga elismerte, hogy nem tudja megkülönböztetni az mp3-at meg a lossless-t, pedig hát a munkássága alapján elég szakértőnek tűnik. Tudom, tudom, vannak olyan ügyes mókusok, akik meg tudják (100-ból kb. 1, meg van még 5 aki azt hiszi...), hát akkor hajrá, a maradéknak ez totálisan irreleváns. A 20e forintos kategóriában biztosan. A hangminőség fontos, de azért túlzásokba se kéne esni. A drágább cuccok meg valószínűleg tudni fogják az aptx-et, nem mintha bármi jelentősége lenne az említettek miatt, a Vifák nem azért jók, mert lekezelik az aptx-et. No offence, csak leírtam, hogy mit gondolok. A lossless hívők vs. mp3 zenehallgatók közti vita kb. ugyanolyan régi és ugyanolyan kilátástalan, mint az android vs. ios vagy a windows vs. linux vita.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- LTE frekvenciák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen routert?
- Hardcore café
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest