- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krill77
őstag
válasz
SunMount3r #4299 üzenetére
Van rajta.
-
Krill77
őstag
válasz
SunMount3r #4296 üzenetére
Divoom voombox outdoor 2.. De ez 360 ban szórja a hangot. Nem érdemes eltakarni.
-
SunMount3r
nagyúr
-
Mosqu!to
addikt
Valaki szedte már szét a Doss Soundbox XL-t?
A hangszórókról leszedtem a rácsot, a 12 csavart kitekertem, de nem tudom, hogy miként "nyílik".
Hátulját kell lefeszegetni, vagy a hangszóró oldala nyílik?
-
glaci
őstag
Szia!
Előljáróban: Nem tudom, hogy ebből az információból lehet-e bármilyen következtetést levonni az XB-30 -al kapcsolatban ...
Nekem XB-3 van, az kb. 50 % -on tényleg tudja a kb. 24 órát. (Azért a sok "kb.", mert soha nem figyeltem a pontos hangerőt, csak beálltottam az autóban a kellemes szintet és mert mindezt több napi, alkalmanként 2 - 4 órás autózgatásokból "raktam össze".) -
Rick3D
senior tag
válasz
Krill77 #4290 üzenetére
Jah semmi extra csak gondoltam rákérdezek hogy nálad mi a tapasztalat. Azt olvastam hogy 20% nál és alatta leveszi automatikusan a hangerőt , Maxon nem hinném hogy szükségem lenne bömböltetni
Én nem bulizásra veszem meg amperkodásra. Még nem rendeltem meg pont a hangerő miatt , kétlem hogy ekkora db re szükségem volna csak az akkumulátor ideje jónak tűnik.Sokadig pillantásra sem elhanyagolható hogy
20-> 12óra
30-> 24óra
Még ha ezek az értékek nem is állják meg a helyüket a gyakorlatban. Még gondolkozom -
Krill77
őstag
-
SunMount3r
nagyúr
"Bírom mikor valakik csak nettes vélemények alapján itélkeznek valamiről"-> Jah, mert amit te most leírtál az mi? És miről szól egyáltalán ez a Topic/Fórum?
És honnan vagy teljesen biztos benne, hogy az ugyan ez a lejátszó volt csak átbrand-elve és nem csak valami copy? Ugyan ez a típus volt egyáltalán, vagy csak valami ami hasonlított a desing-ra?
Én is a saját fülemben bízok a legjobban és állítom, hogy a méretéhez/árához képest nincs rossz hangja, sőt.
Nem vitatkozni akarok, a többiért köszi!
-
Rick3D
senior tag
Sony SRS-XB30 lett a befutó már csak annyit kérdeznék hogy valamit olvastam a töltője speciális és mindenhol az volt hátránynak feltüntetve. Az innentől kezdve leesett , vennem kell hozzá node milyet ?
-
carl18
addikt
válasz
SunMount3r #4273 üzenetére
Hát jó csak nekem van mindkettő, a miniboss akkoriban ebayrol volt 2200 ft és 2X3 wattos. A tronsmart T6 tisztában hangosabba és mélyebben szól.
"Bírom mikor valakik csak nettes vélemények alapján itélkeznek valamiről"Árukeresőn ott a Sony X11 arról is csak jókat írnak 5 csillag, a hangja még is egy hányadék a szemembe.
Azért az én nem kezembe nem 2 hangcucc megfordult, és tudom minek okés a hangja és minek gagyi.
A Tronsmart nem a legjobb de még pont az elfogadható kategória azaz jónak tartom 10/7-et kap nálam, a kínai vacak amit linkeltél az meg már a kritikán aluli kategória. De kinek mi az igénye, mint mikor nővéremnek megmutatam az onbeatot és az ö 6E forintot kínai vackát. Neki csak annyi jött le hogy az enyém több mélyet add.Nyilván én is a lehető legjobbat ajánlom akinek tudom, szóval szart nem fogok ajánlani csak mert másnak az megfelel.
Azért JBL, Go, Charge 2 +, Sony SRS X11- SRS BTX 300, Tronsmart T6, a kínai kis miniboss, Dockin D fine, és a Jam , Divoom onbeat 500 2ND. Mindet hallottam teszteltem, Azért tudom ezek közül mit merek ajánlani és mit nem. Meg volt még pár noname kacat de azok nevére már nem emlékszek. -
Krill77
őstag
válasz
SunMount3r #4283 üzenetére
Ha mindig be van dugva az nem olyan egészséges. Lehet jobb lenne egy sima pc-s 2.1 (creative /logi) valami Bluetooth adapterrel. De lehet van mar beépitett Bluetooth vevős is. Nem tudom melyik tölthető menet közben is és melyik nem. Kerdezd a tulajokat a topicban.
-
Krill77
őstag
Nem tudom, h töltés közben lehet e használni de az xb20 nem fog 18 órát menni neked. A 30 is csak bizonyos hangeron. Az xb20 helyett voombox 2 inkább. De az akku gyik ezekben. A dragakban van nagy akku.
(talán a 30 tudja a 24 órát, halkan. De ez passz mert igen ritka felhasználás. )
A net megmondja megy e töltés közben. -
Rick3D
senior tag
válasz
Krill77 #4278 üzenetére
Visszaolvastam még jobban mint az első hszem írása elött és jelenleg az SRS-XB20 30 at nézegetem. A nagy kínálat miatt kérdezném hogy más gyártónak hasonló jó terméke esetleg van ? Illetve az igaz hogy töltés közben nem lehet a Sony hangszórókat használni ? Fontos lenne hogy hogy naponta 18-19 órát tudjam használni tehát ha töltenem kell és úgy nem működik az gáz ... nekem legalábbis. A 30nak dupla akkor az ideje mint a 20asnak , ez a valóságban is 12-24 óra ?
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék beszerezni egy bluetooth-os hangszórót és mivel nem vagyok jártas a témában és semmiféleképpen sem akarom magam beleásni ezért a ti segítségeteket kérném.
Árfekvésben 5~20e között nézelődnék elsősorban de ha hatalmas a különbség a 20 és 30 ezres között még azt is megfontolnám.
(Felőlem wifis is lehet vagy akármi csak gond nélkül tudjam használni a telómmal)
Használat : Beltéren - átlagos hangerőn nem visítva illetve kültér barkácsoláskor/közbe kocsiba.
Nem elsődleges szempont mert a telómhoz szeretném de esetleg létezik " rádiós " változat ?->vagy ez már túl oldschool elvárás ?
Melyik paramétereit érdemes figyelni ?
-
Krill77
őstag
válasz
SunMount3r #4275 üzenetére
Ha lemondasz az sdrol akkor van opció. Voombox 2, xb20, blitzwolf f4. Illetve irtam feljebb is egy f4 klont sdvel de nem ugrik be s neve. Clavinetjunkie csatornáján megleled. Azért egy próba megérhet a tronsmart mega. Max visszakuldod. Lehet anyukadnak jo lesz.
-
SunMount3r
nagyúr
Hát pedig anno én is itteni (lehet másik Topic) ajánlásra vettem és ha megnézed róla az vevő értékeléseket, vagy YT review-öket, akkor mindenütt dicsérik, hogy ilyen olcsón, ilyen kicsiben elég jól szól. És tényleg meglepően jó ezekhez a paraméterekhez képest.
A Tronsmart-ban vonzó a jó kezelőgombsor is. De ha lesz hozzá egy kis teló, akkor főleg arról lenne hajtva.
Kínai? Szerinted a Tronsmart nem ugyan úgy egy rebrand-elt kínai cucc?!
(#4271) haris: De ha van olyanod amit linkeltél és bevált, akkor miért váltanál? -> Írtam: kell a Bt és a kezelőgombjai elég kényelmetlenek (néha azt sem tudom melyiket nyomjam), valamint jó lenne hangzásban is előre lépni. Gondoltam azóta csak jött valami új budget "csoda" a kategóriában...
Akkor lehet az lesz (ha addig nem tudtok jobbat ajánlani), hogy megrendelem és legfeljebb lesz 14 napom letesztelni, hogy megéri e nekem...
-
carl18
addikt
válasz
SunMount3r #4270 üzenetére
Az ilyen kínai alja termékektől biztos jobb a tronsmart! Ilyenem van nekem is csak úgy forgalmazták Miniboss. Hát semmi jót nem tudok róla, azért a Tronsmart T6 mérföldeket ver rá.
-
haris
őstag
válasz
SunMount3r #4270 üzenetére
Ha követed a topikját a Megának, akkor láttad hogy nekem is van. Én még max hangon sosem hallgattam, illetve most előjött egy fórumtársnál a túl kis hangerőn hullámzó hang.
Na most, a max hangerőt legfeljebb szabadtéren tudom elképzelni, szobában, konyhában szerintem elképzelhetetlen hogy azon halgassam.
A minimum hangerő pedig olyan halk, hogy konyhában ez megint nem opció.
Mondjuk ennyira halknál már inkább fülest vennék elő, akkor nem zavarok mást, mégis élvezem a zenét.
Szóval szerintem nem katasztrófa a helyzet, bár tény hogy ha bizonytalan vagy, jobb lenne valahol meghallgatni egyet.
Én Érdi vagyok, ha gondolod...De ha van olyanod amit linkeltél és bevált, akkor miért váltanál?
-
SunMount3r
nagyúr
Köszi, de a Topic-jában sokan írják, hogy már 50%-os hangerőn is torzít. Alacsony hangerőn pedig "hullámzik" a hangja.
Jelenleg egy ilyen van: [link] -> a méretéhez és árához képest szintén elég jó hangja van. Azon kívül, hogy nem tud Bt-t és, hogy már nagyon szétfakult a kijelzője semmi baja sincs. A konyhában max kb. 70%-os hangerőn szokott hallgatva lenni.
Ennél vajon jobban szólna a Tronsmart?Vagy maradjak a MusicMan-nél és vegyem a BT-s verzióját? Csak a kezelőgombok ezen is eléggé kicsik és olvashatatlanok.
Gondoltam, hangban és kezelhetőségben is előre lépnék némileg, ha lehet.
A TDK TREK MAX A34-et írták még abban a Topic-ban, hogy elég jó, de ahogy látom, már nem is gyártják...
Nagyon zavaró/érzékelhető a Tronsmart torzítása?
Esetleg más alternatíva? (Akár külföldi rendeléssel?)
-
haris
őstag
válasz
SunMount3r #4263 üzenetére
Szerintem ennyiből tronsmart element mega
193 x 57 x 82 mm
micro sd van
jack van
"anyukámnak könnyen kezelhető legyen a lejátszás" ezt lesz a legnehezebb megoldanieustocknál kb 12ezer (+1000 szállítás)
-
Krill77
őstag
Még régebben ajánlott valaki egy tescos cuccot sdvel. Mar a neve nincs meg. 15 e volt asszem. Tescoban talál ilyen sd kartyasakat. Vagy emag. De lehet egy xiaomi mi megfelelő lenne. Vagy a blitzwolf f4 nek volt egy klonja, fehér színű. Oluv tesztelte. Nem ugrik be a neve.
-
kisspall
aktív tag
válasz
Egy max 22 centis eszköznél lényegtelen, hogy sztereó vagy nem, emiatt kár szűkíteni a kört.
-
carl18
addikt
válasz
22 Cm-től kisebb és jó hangú? Hát próbálj pár ezret hozzá tenni és használtan kifoghatsz kicsit 20 felett egy SRS XB 30-at!
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Ennél alkalmasabb topic-ot nem találtam most erre, tehát:
Én a konyhába keresek majd valami kompakt hangszóró megoldást a következő koncepcióval:
A hangkeltő eszköz ne legyen 22cm-nél szélesebb, legyen rajta USB vagy SD kártyás lejátszási lehetőség és legyen jack bemenete is a lejátszáshoz és a Bt-t is tudja és persze a hangja is "viszonylag" rendben legyen. És sztereó legyen.Valami régebbi, olcsóbb Android-os telóról tolnám majd rá a hangot (Jack-en és Bt-n, ahogy a helyzet kívánja), hogy anyukámnak könnyen kezelhető legyen a lejátszás.
15 !max! 20K-ból jó lenne ha kijönne valami azért mégis jó hangú hangszóró. Mit ajánlanátok?
Köszi!
-
Mosqu!to
addikt
Itt találtam is némi infót, hogy milyen akku van benne.
A felnyitásról valakinek van ötlete, hogy miként kell nekiállni?
-
Shyciii
veterán
Valakinek van tapasztalata a Marshall Kilburn-el?
-
toff1983
csendes tag
Sziasztok! Tanacsot szeretnek en is kerni mint oly sokan. Adott a tema, 20 ezer korul milyen hangszorot ajanlotok? Kinrlek mivel van tapasztalata? Elvaras szinte nincs, szoljon a legszebben ami ebbe a koltsegkeretbe belefer. Meg jo ha legalabb 5-6 orat kibir egy toltessel.
Elore is koszi a valaszokat. -
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Vettem decemberben egy Doss Soundbox XL-t, keveset használtam, de most nem akar működni. Bekapcsol, csatalkozik a telefonhoz, de egyből kikapcsol utána, mint ami le van merülve. Töltésnél a piros led (hátul) villog - ez normális? Úgy rémlik, mintha fixen világított volna. Ráadásul akármennyit töltöm, mindig kikapcsol pillanatok alatt.
Olyan érzésem van, hogy vagy a töltő, vagy az akksi megmakkant. Vajon az amazonos eladóból ki lehet valamit úgy bulizni, hogy ne kelljen visszaküldeni?
Köszi,
Mosqu!to -
Üdv!
Volt egy Samsung Level Box Slim hangszóróm, amit később eladtam. Azóta is bánom, szóval kellene valami helyette. Laptopra van kötve a monitorom, filmezéshez viszont kéne valami zenedoboz, ami vezeték nélküli.
Kevés helyet foglaljon, lehetőleg lapos és hosszúkás kialakítása legyen. 10k alatt mit vegyek? Tronsmart Element T2 és Xiaomi Bluetooth 4.2 modellekkel szemezgettem eddig. A Samsung Level Box Slim hangja tetszett, ergo nem vagyok túl igényes. Köszi
-
mufi
senior tag
Megrendeltem a dockin d fineokat, lesz egy plusszban.
Akit erdekel esetleg irjon. -
carl18
addikt
válasz
Maxxa01 #4243 üzenetére
Persze ez se tőkéletes
Teljes hangerőn valóban hangos de kicsit torzítja a basszust. De ennyiért hát nem tudom van-e jobb.
De ha kell holnap rakok fel róla videót, amúgy múltkor kipróbáltam számítógépre kötve.
Játszani filmet nézni se rossz, csak a gond hogy 1 pontból jön a hang.
A másik gond én pirosba rendeltem és a szövegszerű anyag borítása kicsit retkesedig ..S
De szerintem egy átlag embernek bőven jó .d
Innen vedd itt a legolcsóbb
https://eustock.eu/shop/audio/tronsmart-element-t6-bluetooth-surround-hangszoro-piros-reszletekEsetleg Tronsmart Element Mega, ez egy teszt szerint 10 decibelel hangosabb mint a Tronsmart T6.
https://eustock.eu/shop/audio/tronsmart-element-mega-hordozhato-bluetooth-hangszoro-reszletek -
Maxxa01
csendes tag
Sziasztok ! Tanácsot szeretnék kérni tőletek, bluetooth hangszórót szeretnék vásárolni, 10.000-max 12.000 Ft környékén. Igazából a hangszóróval kapcsolatosan különösebb kritériumom nincs, csak annyi hogy jó lenne ha minél nagyobb teljesítményt tudna leadni.
-
mufi
senior tag
Aki szeretne dockin d fine- szoljon. Most fogok rendelni.
-
szityo83
tag
Sziasztok!
10 e ft környékén mit ajánlanátok nekem?
Leginkább a gyerekek fogják használni.
Külföldi rendelés nem probléma.
A Xiaomi mi nekem nagyon szimpatikus.Köszi előre is!
-
stewe780
őstag
válasz
Krill77 #4231 üzenetére
Ami 2x vagy 3x nagyobb...
Sokaknak, engem is beleértve, nagyon fontos egy hordozható hangszóró mérete. Még az ár/érték arányt is felülbírálhatja.
Nem tudom ismered-e, vicc, vagy tanmese volt, egy autószervíz tetején az alábbi felirat volt látható:
Gyorsan, szakszerűen, olcsón!
Majd alatta kisebb betűkkel:
Bármely kettőt teljesítjük Önnek!Szóval egy hordozható hangfalnál, miután a nevében is benne van, hogy hordozható, ez a jellemzője fontos annyira, hogy akár az árban, akár a hangminőségben hajlandó lehet valaki elfogadni kompromisszumokat. Egyszerre nem megy minden. Viszont mindannyiunknak más a fontos.
-
Krill77
őstag
Lehet csak nem értetted meg a fenti, általad "vitának" nevezett dolgot. A lényeg az, hogy ő "méretéhez kepest" tartja jo vételnek. Én meg erre irtam, h ár/értékben attol meg gyenge. (full áron) Ez nem empátia kérdése. Foleg amikor 8800 ft ert nem 2x hanem 3x jobb cuccot lehet rendelni. Ennek semmi koze az empátiahoz.
-
carl18
addikt
Nem a jbl go védelmében, de mikor én is elsőnek halottam nekem is tetszett a hangja. 2015-ban hallottam, haverom buszpályán sarokba rakta. Azt kamuzta 27E volt
Nettem rákerestem végül és láttam 9E ....
Amúgy abba a méretbe 4-5E forintért nem rossz vétel, nyilván nincs egy gigászi hifi hangja de sok embernek elég. És azt csak simán zsebre vágod, most azért nem akar mindenki nagy dögökkel járkálni.Számít kinek mi az igénye, de szerintem nem rossz cucc a go. 9E forintot én se adnák érte, de 5E forintot azért megérhet
De attól nem kezdek el arról vitázni ha valakinek elég.
Empátia hiányzik itt pár emberből -
misterX
csendes tag
-
Krill77
őstag
válasz
misterX #4225 üzenetére
Sokakat az téveszt meg a go val kapcsolatban, h valóban apró es ahhoz képest beterit egy szobat is ha kell. De. Ez ma mar nem nagy dolog. Sok tenyérnyi cucc van. Es sok cégnek nem kell árat emelni a szerviz hattér (stb) miatt. Így megtehetik, h olcsóbban adják. De par nagy gyártó is észbe kapott. Lasd sony az xb30 - cal. (ár/értékben kiváló, a jbl ugyanezt joval drágábban adja)
-
misterX
csendes tag
Jah igen az más, hogy nyerészkedni akarnak, de ahogy látom szegről-végről egyet értünk: 5 ezret ér neked is.
Ennyiért tényleg jó!
Az Extreme meg nagyon túl van árazva!
Én 50-ért vettem egy barátomtól 2 hónaposan de utólag megbántam...
Szerintem nem ér annyit nem hogy 89-et amiért most adják.
-
Krill77
őstag
válasz
misterX #4221 üzenetére
Nekem soha nem lesz. Természetesen hallottam. 9-10 ezerért szinte bármi jobb. Ugyan ilyen gyenge a clip 1-2. Az is durván feláras. Rengeteg go-t árultak a jofogáson, sokaknak lett tanácsolva, h 5-6 e max amit ér. Annyira aludjak le. (ugye sokan telo hoz kapták es teljes áron árulták)
-
misterX
csendes tag
Minden hipermarketet érint a készletkisöprés mint ahogy utána érdeklődtem ahol volt 9990Ft-ért ott most 4990Ft.
Igen és ajánlom, mert ennyiért best buy akinek ekkora méret elég...
Csak egy kérdés: Neked van Go-d vagy hallottál már szólni egy Go-t?
Tényleg nem akarok vitázni de mit vársz ettől a mérettől?
-
misterX
csendes tag
Itt a fórumozók 90% 5-15 ezer között keres szerintem hangszórót. Persze van sokkal de sokkal jobb is amit én spec hallottam egy B&O volt a típust nem is tudom ovál volt de relatív vékony, de olyat szólt, hogy beszabehu!
El sem hittem, hogy ilyen van de ott volt és persze azt sem hittem el mennyiért...Béke veled....
Sok jó dallamot és maradjunk annyiban, hogy mindegy miből hallgatod csak Te élvezd, mert ugye ez a lényeg...
-
misterX
csendes tag
Ha 5 ezerért jó akkor problem?
-
misterX
csendes tag
Komolyan mondom néha szégyellem magam, hogy "itthon" vagyok....
Én nem akartam senkit überelni, nekem csak ezek vannak és ha olvasod a hozzászólásom pont azt írom, hogy sajnálom a pénzt amit kiadtam az Extreme-ért amikor van egy Go is ami tökéletesen kiszolgál.
A 10 éves lányom szintén meg van elégedve, mert jobban szól mint a laptop hangszóró és mert természetesen rózsaszínű....
Szerinted apaként érdekel ennél jobb ár/érték arány?
Ha meg hallani akarsz szép hangzást szívesen megnézek veled egy jó filmet ha gondolod egy sör mellett.
Nem értem a támadást.....
Csak írtam véleményt....
A sajátomat...
De ha ez neked jó savazzál nyugodtan. Lesz@rom és hallgatok egy kis Chill Out-ot a Go-n.....
Én kérek elnézést!
-
misterX
csendes tag
Biztosan nagyon jó a Xiaomi is nem olvastad végig a hozzászólásom...
Van egy JBL EXtreme is ami meg nyilván széjjel b@sz mindent, mert nem ez a kategória...
Nekem nem kell aliexpressz meg hasonló várok 3 hetet.
Ez itt volt vihetem azonnal és ekkora méretben teljesen jó!
Megint csak támadni tudsz tipikus....
Itthon egy Yamaha 7.1 erősítőm van szóval van némi fogalmam a minőségi hangzásról de még mindig nem érted, hogy nem erről van szó?
Az Extreme persze jobb mint a Go a BoomBox jobb mint az Extreme de ha kicsi hangszóró kell jó hangzással a Go az egyik legjobb főleg így 4990 Ft-ért.De amúgy sem érdekel csak a véleményem írtam le.
Nem versenyezni akartam senkivel csak akit esetleg elbizonytalanított bármilyen vélemény a Go-val kapcsolatban felejtse el.
Ekkora méretben és ennyiért ajándék!Azt hiszem a héten még akcióban van a Tecsóban.
Ha valakinek kell segítség itt a Kiskunfélegyházi hipermarketben még van kettő megveszem és ha kell elpostázom ha kifizeti.
Szívesen segítek ha kell, nem fogtok csalódni benne.
Ui.: Ma csináltunk egy hatótáv tesztet: Nyílt téren 41,7m után kezdett el szakadozni...
Nekem ez fullos ennyiért!
Meg persze a Yamaha is majd 1 milláért a lakásban....
-
Krill77
őstag
válasz
stewe780 #4212 üzenetére
2db ultra pocket speakerről beszélunk aminel a xiaomi 2x jobb ár/érték arányú. Vagy irjam azt, h a tdk nak van 5 e ért olyan mint a go? Mindegy, hogy fogalmazuk. Mondjuk kíváncsi vagyok ki az aki egy Go-t még könnyedén elbír de egy MI már jelentős teher a szamára..? Lol
(es nem csak azert szol szebben mert nagyobb. Normálisan van hangolva. Az ehhez szükséges grafikont megtalálod a neten) -
-
misterX
csendes tag
Sziasztok!
Most, hogy 50%-os akció van a Tecsóban az összes bluetooth hangszóróra vettem kettő JBL Go-t és meg kell, hogy mondjam már sajnálom a pénzt amit kiadtam anno az Extreme-re. Félre ne értsétek az Extreme nagyon durván szól, de sajnos ezért áldozni kell a hordozhatóságból. Úgy értem míg azt "plusz egy táskaként" addig a Go-t szó szerint zsebre vágva vihetem. Nyilván nem akarom a kettőt összehasonlítani, mert nem egy szintről beszélünk , hanem a Go-t dicsérem. Méretéhez képest szerintem az egyik legjobb vétel. Nagyon szépen szól. Hangszín nyilván zene és beállítás kérdése de alapból is jól össze van hozva. Tecsó ráadásul cseréli ha gond van vele nem küldi szervizbe. A Go-t a gyári töltéssel 30%-körüli hangerőn 17,5 órán át hajtottam. Most kíváncsi vagyok az első "rendes" töltéssel mennyit megy majd de szerintem ez is nagyon jó. A családban most jön a második lányom így kellett egy kicsit szolidabb hangszóró de nekem ez tökéletes választás volt. Nagyon lehúzták sokan ezt a kis Go-t de nem értem miért. Persze a hasonlítgatás mindig abba fulladt, hogy egy 100 ezres kategóriát képviselő cucchoz hasonlították.
Nyilván mindenkinek más az igénye és az ízlése de aki kicsi, könnyen hordozható hangszórót akar venni neki tökéletes választás a Go.
És nem értem miért kell kompromisszumot vállalni. Miért kellene? Emberek egy cigis doboz méretről beszélünk. Az köt kompromisszumot aki ettől a pici doboztól Extreme vagy BoomBox hangzást vár.
Ebben a méretben szerintem semmi szégyellni valója nincs a Go-nak.
Persze ez csak a saját véleményem....Sok kellemes zenehallgatással töltött órát kívánok mindenkinek legyen akár egyedül akár családdal akár barátokkal.
-
Muerte68
addikt
válasz
Krill77 #4200 üzenetére
JBL charge3-6000mah-es aksi,powerbankként is használható-vízálló 20órás üzemidő(ha a fele igaz az is jó)
Plusz bármelyik JBL-t ha elromlik(T-kom vásárlás) nem szervizbe küldik hanem cserélik
természetesen ez csak a T-kom-os vásárlásra vonatkozik biztosan(boltonként változhat)-de mindegyik tipusra. -
carl18
addikt
Na mindegy elkezdtem itthon szerelgetni, lehet még is csak építek egy kis boomboxot.
Van egy fölös JVC hangszóróm, rákötöttem a nagy hifimre, és hát mit mondjak elég jó a hangzása.
Karton papírból megterveztem a tervezett méretett, ez még úgy hordozható, de lehet kicsit nagyobb lesz ettől
A munkálatok megkezdődtek, idáig 0 ft-ba volt. De itthon van egy csomó fölös cucc, majd összehozok valamit
13 cm-es hangszórót kap majd 22X14X10 lesz a mérete, meg oldalára kap egy reflex nyilást.
Ez a karton doboz csak a méret amit elképzeltem, gyors kartonból összerakham sacc per kb mekkora volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Nintendo Switch 2
- Suzuki topik
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged