Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispusi017
csendes tag
válasz
Hauptmann #2870 üzenetére
Sajnos 200 kilométerre vagyok Budapesttől és mostanában nem nagyon tudok felmenni, pedig úgy valóban könnyebb lenne dönteni. Az az igazság, hogy csak és kizárólag youtube videók alapján nem is lehet eldönteni. Alapvetően nincs nagy igényem, nem kell, hogy nagyon hangos legyen, fontosabb, hogy szépen, tisztán szóljon a cucc! HK-n gondolkodtam de az az igazság, hogy a Denon is kicsit túlnyúlt azon, amennyit költenék rá...! Értsd, eredetileg JBL GO-ról indultam 😂😂
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest