Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Hi
Első futásidő összehasonlítás megtörtént.
Ugyanazon beállításokat használtam mint monic és blitzwolf f3 esetén.
Leadzm hangerejét 2/3-ra állítottam, telefon fél hangerőn van.
Ezzel a futásidő 11 óra lett.Lemerülés előtt 5-10 perccel kezdi jelezni, az alacsony töltést.
Ebből szempontból monic és f3 jobb, ott közel egy óra az előrejelzés.
Lemerült állapotban töltőre csatlakoztatva újra használható, képes egyszerre zenélni és tölteni csakúgy mint f3.
Ez nagy pozitívum mert erre monic nem képes.Nekem a végtelenített hangerő szabályzás nem tetszik.
Egyértelműen szebben szól mint f3, ha indoor üzemmódban van.
Outdoor üzemmódban nem jelentős a különbség.
Viszont monic hangjával összehasonlítva hallom, hogy más a hangszín de nem mondanám egyiket jobb másikat rosszabbnak.
Nekem leadzm hangja jobban bejön, de ebben benne lehet az újdonság varázsa.Hangerő összehasonlítást majd máskor teszem meg, most nem terhelném ezzel a családot.

Eredetileg f3 váltására szántam, azt azért látom a futásidő különbség miatt ezt nem tudom megtenni.
Ebben f3 még mindig verhetetlen.
Bátorkodtam összefoglalni őket:
üdv
szabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR (Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi