- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
Siamiáu #2802 üzenetére
2 hónapja vettem újan egy extreme-t 60 ért. A sub ladahoz képest kevesebb a basszus a gumi csónakban és kültéri hangszórókent használva sem szól olyan jól mint a zenekari láda 😁 Soha nem használtam még max. Hangerő. Viccet félre téve mit jelent az hogy alacsony frekvenciájú módban van? Szükséges rajta frissíteni valamit vagy beállítani? Online rádió esetében használok Eq-t.
Szállítás: hangszóró két végére nem ártott volna rács viszont a gyári kialakított patentos tartó!!!
Fel a kézbe vagy vállra aztán bringa a pályára. A Best megoldás! Ilyen ötletes megoldásokat szeretem mert a hordozhatósag kiemelendő egy ilyen készüléknél.
-
carl18
addikt
válasz
Siamiáu #2802 üzenetére
XB 30 mellet az áll hogy csak hordozhatobb mint a XB 40 de a nagyobb meg csak 40 watt!
Fekete pénteken nagyobb akciót lehet kifogni szerintem, akkor lehet féláron mennek majd a hangcuccok amúgy. Én kivárom türelmes ember vagyokHát de azért a F4 sokkal nagyobb és nehezebb mint a go.
Nem csak az árral van a baj hanem a méretekkelDe ahogy néztem a XB 30 ami hordozható és még jól is szólhat. Se baj jövőhéten meghallgatom a Docking D fine-t, és ha jól szól majd később lehet beruházok egyre.
De kéne valami amit mindig magammal hordozhatok, azért gondoltam a JBL go-ra. De itt azt írták a Xiaomi sokkal jobban szól, akkor lehet inkább azt venném
Méretbe se sok a különbség
Túl sokat nem hallgatnám, de néha néha elővenném, épp ez a baj a SRS BTX 300-al 34 cm és 1,6 kg ha berakom a táskába akkor nem igazán fér be már más na meg azt cipelni meg ilyenek
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest