Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
Siamiáu
üzenetére
2 hónapja vettem újan egy extreme-t 60 ért. A sub ladahoz képest kevesebb a basszus a gumi csónakban és kültéri hangszórókent használva sem szól olyan jól mint a zenekari láda 😁 Soha nem használtam még max. Hangerő. Viccet félre téve mit jelent az hogy alacsony frekvenciájú módban van? Szükséges rajta frissíteni valamit vagy beállítani? Online rádió esetében használok Eq-t.
Szállítás: hangszóró két végére nem ártott volna rács viszont a gyári kialakított patentos tartó!!!
Fel a kézbe vagy vállra aztán bringa a pályára. A Best megoldás! Ilyen ötletes megoldásokat szeretem mert a hordozhatósag kiemelendő egy ilyen készüléknél. -
carl18
addikt
válasz
Siamiáu
üzenetére
XB 30 mellet az áll hogy csak hordozhatobb mint a XB 40 de a nagyobb meg csak 40 watt!

Fekete pénteken nagyobb akciót lehet kifogni szerintem, akkor lehet féláron mennek majd a hangcuccok amúgy. Én kivárom türelmes ember vagyok
Hát de azért a F4 sokkal nagyobb és nehezebb mint a go.
Nem csak az árral van a baj hanem a méretekkel
De ahogy néztem a XB 30 ami hordozható és még jól is szólhat. Se baj jövőhéten meghallgatom a Docking D fine-t, és ha jól szól majd később lehet beruházok egyre.De kéne valami amit mindig magammal hordozhatok, azért gondoltam a JBL go-ra. De itt azt írták a Xiaomi sokkal jobban szól, akkor lehet inkább azt venném
Méretbe se sok a különbség
Túl sokat nem hallgatnám, de néha néha elővenném, épp ez a baj a SRS BTX 300-al 34 cm és 1,6 kg ha berakom a táskába akkor nem igazán fér be már más na meg azt cipelni meg ilyenek 
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- One mobilszolgáltatások
- BMW topik
- EAFC 26
- World of Warships
- Nintendo Switch 2
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fel a kézbe vagy vállra aztán bringa a pályára. A Best megoldás! Ilyen ötletes megoldásokat szeretem mert a hordozhatósag kiemelendő egy ilyen készüléknél.

Méretbe se sok a különbség