- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Maxximus #2863 üzenetére
Miért húzok én is bárkit? Bluetooth hangszorót tudtommal az ember hordozhatóság miatt vásárol.
Van jó pár ismerősöm akinek van, van aki horgászni is kiviszi zenét hallgatni. Én is vittem mikor nyársaltunk, jó akkor háttér zajként hallgatni. Nem kell kivinni egy komplett hifit meg kábelekkel bajlódni csak hogy zenét hallgasson az ember. Én esetleg még a tánc videóm felvételénél használom, mert hát oda kell a basszus meg a jó hangerő hogy túl harsogja. De egy ismerösőm akinek Charge 2 van mindenhol hallgatja még a utcán is, szóval vegyesek a felhasználások. Én ha lakatlan területen kerékpározok akkor hallgatnák valamit ami hordozható és jól is szól.Csak a Sonym ami most van nem igazán kompakt és hordozható 34 cm és majd nem 2 kg.
Egy olyan kéne amin van akasztó és akkor bicikli kormányra is lehet akasztani. Már gondolkodom lehet veszek egy Jbl Go-t!
könnyű kicsi és aránylag jól is szól!
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest