- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na hazaértem, most elsőnek talált legyőzőre az SRS-BTX 300. Hallottam élőbe ezt a Dockin D fine-t, komoly kis hangcucc!
Elsőnek házba megmutattam ennyém hogy szólt, utána kicsit a dockin is hallgatuk, inkább javasoltam menjünk ki és odakint jól összemértem a kettőt!
Szóval a ház mellé járdára leraktam a fal tövébe mind kettőt, a Sonym 6 Centivel hosszabb volt. Súlyba a Docking kicsit nehezebb, nem vészes a különbség 1,6 kg a Sony, Dockin 1,900 gramm.Jöjjön a hangzás úgy is arra kíváncsi mindenki. Szóval volt pár zene, elsőnek a Sonymat hallgatuk, max hangerőre feltoltam. Egész hangos volt, utána kipróbáltam a híres Dockin D fine című csodát, természetesen feltoltuk azt is max hangerőre. Mikor szemtől szembe halottam kicsit ámultam, hangerőbe felülmúlta a sonymat, de nem csak a hangerőbe , sokkal szélesebb hangtartományba szólt, jobb mély hangok és a hangzása is sokkal szebb és tisztább volt a szemembe. Leginkább akkor jött ki a különbség mikor kisétáltam a keritéshez, a Sonym szinten csak szemtőm szembe szorja a hangot, a Dockin D fine visszont úgy éreztem szélesebben oldalt tájt is szorja a hangot. Ilyenkor hangerőbe kijött a 2-3X különbség. Szemtőm szembe hangerőbe maximum 30-50% volt a különbség. Erőteljes a hangzása az fix!
Ebbe a méretbe nehezen tudok ennél jobb hangzást elképzelni. Mikor megfogtam a Dockin szólás közbe elég szépen érezni dolgoznak benne a passzív radiátorok. Összegzésbe minden téren jobb a Dockin, de nem olyan elképzelhetelten a különbség. Az biztos jól jár vele aki megveszi, minőségi hangszórót kap aki megveszi, jó hangzás hangos is. Nekem tetszett !
Amúgy úgy olvastam a SRS XB 30 azonos hangerővel vagy még kicsit hangosabb mint a Dockin D fine. Akkor ideális váltás volt a BTX 300 után ?Ez az a youtube videós ember mondta, akinél rengeteg hangszóró van, kültéri teszt volt úgy emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Háztartási gépek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest