Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na hazaértem, most elsőnek talált legyőzőre az SRS-BTX 300. Hallottam élőbe ezt a Dockin D fine-t, komoly kis hangcucc!
Elsőnek házba megmutattam ennyém hogy szólt, utána kicsit a dockin is hallgatuk, inkább javasoltam menjünk ki és odakint jól összemértem a kettőt! 
Szóval a ház mellé járdára leraktam a fal tövébe mind kettőt, a Sonym 6 Centivel hosszabb volt. Súlyba a Docking kicsit nehezebb, nem vészes a különbség 1,6 kg a Sony, Dockin 1,900 gramm.
Jöjjön a hangzás úgy is arra kíváncsi mindenki. Szóval volt pár zene, elsőnek a Sonymat hallgatuk, max hangerőre feltoltam. Egész hangos volt, utána kipróbáltam a híres Dockin D fine című csodát, természetesen feltoltuk azt is max hangerőre. Mikor szemtől szembe halottam kicsit ámultam, hangerőbe felülmúlta a sonymat, de nem csak a hangerőbe , sokkal szélesebb hangtartományba szólt, jobb mély hangok és a hangzása is sokkal szebb és tisztább volt a szemembe. Leginkább akkor jött ki a különbség mikor kisétáltam a keritéshez, a Sonym szinten csak szemtőm szembe szorja a hangot, a Dockin D fine visszont úgy éreztem szélesebben oldalt tájt is szorja a hangot. Ilyenkor hangerőbe kijött a 2-3X különbség. Szemtőm szembe hangerőbe maximum 30-50% volt a különbség. Erőteljes a hangzása az fix!

Ebbe a méretbe nehezen tudok ennél jobb hangzást elképzelni. Mikor megfogtam a Dockin szólás közbe elég szépen érezni dolgoznak benne a passzív radiátorok. Összegzésbe minden téren jobb a Dockin, de nem olyan elképzelhetelten a különbség. Az biztos jól jár vele aki megveszi, minőségi hangszórót kap aki megveszi, jó hangzás hangos is. Nekem tetszett !
Amúgy úgy olvastam a SRS XB 30 azonos hangerővel vagy még kicsit hangosabb mint a Dockin D fine. Akkor ideális váltás volt a BTX 300 után ?
Ez az a youtube videós ember mondta, akinél rengeteg hangszóró van, kültéri teszt volt úgy emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elsőnek házba megmutattam ennyém hogy szólt, utána kicsit a dockin is hallgatuk, inkább javasoltam menjünk ki és odakint jól összemértem a kettőt!