Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
7Heads Drago #2773 üzenetére
Kösz, ép erre volt szükségem, a fél év alatt te mennyit használtad ? Egyszer én is jártam így egy régi hangszoróval. Életem első hordozható hangszorójával pont így jártam. 3-4 éve vásároltam egy Genius SP 165 nevezetű hangszorót. Telefonhoz képest jól szólt, de nem volt nagy dúr, főleg hogy le is ejtettem. Üzzemidőröl ne is beszéljünk. De mintha halkabb lett volna az is egy idő után. Már most nem éri meg használni mert egy telefon hangosabb tőle. Ez még vezetékes fajta, megnéztem az akkumulátorát egyszer, nevettem egy jót kemény 35 Mah!
Nem csoda 1 órát bírt maximum.
Te a fél év alatt intenzíven használtad azt a Xiaomit? Néztem Ebayrol 6E környékén meg lehet venni
De akkor biztos hogy jobban szól ez mint a JBL Go? Néztem összehasonlító videót, de abból nem igazán jött lett melyik a jobb.
Hát egy ilyen hogy szólhat?
p506812]https://edigital.hu/hordozhato-hangfal/sencor-sss-81-hordozhato-bluetooth-hangszoro-p506812
Sencor hangszoró 2 év gyári garanciával. Erre kíváncsi vagyok hogy szólna2 év garancia alatt akkor ha elmenne a hangja van recsegne cserélnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- Horizon: Zero Dawn
- OLED monitor topic
- Marvel Snap
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Robotporszívók
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest