Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Amazonról rendeltem egy Fugoo Style hangszórót. Itthon nem láttam sehol, hogy forgalmaznák (lehet már kifutott termék, passz). Külföldi oldalakon nagyon jókat írtak róla és most ez az alap változat 90 dollárért volt. A másik két fajtája, aminek csak a burkolata más, 200 dollár körül mozgott. Hétfőre ígérték (kb. két hét szállítás),de ma ért ide. Egyelőre csak egy gyors kipróbálásra volt lehetőségem, de eddig meggyőző

Iphone 7 Plus-szal rögtön összebarátkozott, fél hangerő alatt már egy kisebb szobában is jól szólt. Nem vagyok vájtfülú, de nekem tetszett, amit hallottam. Btw, ez csak a második hordozható hangszóróm, évekkel ezelőtt volt egy kábeles Philips, szóval nagy összehasonlítási alapom nincs.
Ami meggyőzött látatlanban, hogy ez jó lesz nekem: vízálló, hóálló (dobozán ez van), porálló, ütésálló, 40 óra akkumulátor üzemidő, 6 hangszóró 360 fokban, elvileg a Sirivel is használható (ezt nem tudtam vásárláskor). Na meg az, hogy mindenhol nagyon jó ár/érték arányúnak mondták, méretéhez képest hangos és szépen szól.
Az ára szállítással, ÁFA-val együtt 34ezer körül volt, az Amazon levonta előre az ÁFA-t is, így azzal már nem kellett itthon vesződni, hanem egyenesen hozták házhoz.Ami negatívum eddig: a lábán kicsit billegősen áll, de szerintem ez csak egyedi eset, két négyzet alakú gumilába van és az egyik ragasztása kicsit elvált. Lehet melegben tárolták, vagy ki tudja. A másik, hogy Macbook-kal valamiért nem tudtam összehozni, a Mac nem látja még pairing módban sem. Na de majd hátha valahogy meg tudom oldani. AppStore-ban nem találtam egyelőre programot hozzá.
Amit elfelejtettem: Igényes kétrészes dobozban jött, alul a tartozékok, egy töltőkábel, egy 3,5mm-es kábel, töltőfej, és egy szűtyő. Felül átlátszó, vastag műanyag "vitrinben" van a hangszóró. Nekem nagyon bejött a csomagolás is

Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Witcher topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi