- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Amazonról rendeltem egy Fugoo Style hangszórót. Itthon nem láttam sehol, hogy forgalmaznák (lehet már kifutott termék, passz). Külföldi oldalakon nagyon jókat írtak róla és most ez az alap változat 90 dollárért volt. A másik két fajtája, aminek csak a burkolata más, 200 dollár körül mozgott. Hétfőre ígérték (kb. két hét szállítás),de ma ért ide. Egyelőre csak egy gyors kipróbálásra volt lehetőségem, de eddig meggyőző
Iphone 7 Plus-szal rögtön összebarátkozott, fél hangerő alatt már egy kisebb szobában is jól szólt. Nem vagyok vájtfülú, de nekem tetszett, amit hallottam. Btw, ez csak a második hordozható hangszóróm, évekkel ezelőtt volt egy kábeles Philips, szóval nagy összehasonlítási alapom nincs.
Ami meggyőzött látatlanban, hogy ez jó lesz nekem: vízálló, hóálló (dobozán ez van), porálló, ütésálló, 40 óra akkumulátor üzemidő, 6 hangszóró 360 fokban, elvileg a Sirivel is használható (ezt nem tudtam vásárláskor). Na meg az, hogy mindenhol nagyon jó ár/érték arányúnak mondták, méretéhez képest hangos és szépen szól.
Az ára szállítással, ÁFA-val együtt 34ezer körül volt, az Amazon levonta előre az ÁFA-t is, így azzal már nem kellett itthon vesződni, hanem egyenesen hozták házhoz.Ami negatívum eddig: a lábán kicsit billegősen áll, de szerintem ez csak egyedi eset, két négyzet alakú gumilába van és az egyik ragasztása kicsit elvált. Lehet melegben tárolták, vagy ki tudja. A másik, hogy Macbook-kal valamiért nem tudtam összehozni, a Mac nem látja még pairing módban sem. Na de majd hátha valahogy meg tudom oldani. AppStore-ban nem találtam egyelőre programot hozzá.
Amit elfelejtettem: Igényes kétrészes dobozban jött, alul a tartozékok, egy töltőkábel, egy 3,5mm-es kábel, töltőfej, és egy szűtyő. Felül átlátszó, vastag műanyag "vitrinben" van a hangszóró. Nekem nagyon bejött a csomagolás is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged