- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
Maxximus #3218 üzenetére
Szerintem sem kell kerülni és úgy látom sokan vagyunk, akik nem adunk többet érte 50-60K-nál
Természetesen 80-90e környékén nem ajánlott. Viszont senki nem emeli a ki a hordozhatóságát LOL Miért? Pedig éppen a hordozhatóság az első szemepont
ami viszont 10/10 a csatolható pánt miatt. Tegnap is fel a nyakba azt go bringa a parkerdő.
Másik gyakorlati példa: tegnap este csúszott ki a kezemből épp a Mojo buzzom 30 cm-ről. Természetesen le is vált belül az egyik a hangszóró azonnal ( ütésálló szuper
). Darabokra szedtem mérgemben és a hangszórót kettő ellentétes ponton szorították le apró csavaranyával egymással szemben ( miért is nem 4
), így ha rossz a becsapódási szög, azonnal a széthullik a rögzítés. A porvédelme 1mm-es szövet az apró lyukú védő lemezkén belül.
-
Yany
addikt
válasz
Maxximus #3218 üzenetére
Android. De nem a forrásanyag/bt átvitel minőségéről beszélek, hanem a hangképéről. A mélye pedig mű, olyan puffogós, nem az a szép telt fajta. Nyilván ízlés kérdése is. De lényegében az Oluv videókon is pont ez jött le. A közepének meg van egy dobozszerű hatása. Nem vészes egyébként, de színezve van, én nagyon kihallom. Envaya mini / Bose SL 2 sokkal gyíkabb hangerőben, de a saját képességeiken belül sokkal természetesebben szólnak. (mondjuk a Bose nagyon ráment a mély és a magas hangokra, de az összhatás mégis jobb nekem)
ps.: de mielőtt félreértesz, nem azért kell elkerülni, mert totál gáz, hanem azért, mert aránytalanul drága; ahhoz képest gáz, amennyibe kerül
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Maxximus #3070 üzenetére
Nekem is az a tapasztalatom, h iphone-nal szebben szol, mint androiddal.
Es ami tok fura, h androidbal kulon kell a JBL es az androidos eszkoz hangerejet is allitani...
Iphone-nal mindket helyen a "közös" hangerőt állítod.Azért ez a par percenkenti par masodperces elnémulás elég ijesztően hangzik...
Kíváncsi vagyok, mikor jön ki majd új JBL, aminél jobban meg van oldva a kompatibilitás. Ha jól értelmezem, a "connect +" miatt a flip4 csak saját típusával tud társulni? Mivel csak ebben az eszközben van +. -
carl18
addikt
válasz
Maxximus #2863 üzenetére
Miért húzok én is bárkit? Bluetooth hangszorót tudtommal az ember hordozhatóság miatt vásárol.
Van jó pár ismerősöm akinek van, van aki horgászni is kiviszi zenét hallgatni. Én is vittem mikor nyársaltunk, jó akkor háttér zajként hallgatni. Nem kell kivinni egy komplett hifit meg kábelekkel bajlódni csak hogy zenét hallgasson az ember. Én esetleg még a tánc videóm felvételénél használom, mert hát oda kell a basszus meg a jó hangerő hogy túl harsogja. De egy ismerösőm akinek Charge 2 van mindenhol hallgatja még a utcán is, szóval vegyesek a felhasználások. Én ha lakatlan területen kerékpározok akkor hallgatnák valamit ami hordozható és jól is szól.Csak a Sonym ami most van nem igazán kompakt és hordozható 34 cm és majd nem 2 kg.
Egy olyan kéne amin van akasztó és akkor bicikli kormányra is lehet akasztani. Már gondolkodom lehet veszek egy Jbl Go-t!
könnyű kicsi és aránylag jól is szól!
-
ottoarc
tag
válasz
Maxximus #1285 üzenetére
Nem tudom, hallgattad-e már a többi JBL-t, de pl. a Charge 2+-nál hangosabb, és valamivel szebben is szól szerintem, pedig az is egy nagyon jó eszköz. Egyedül a szövetborítás (vagy valami hasonló), amit szokni kell, mert sérülékenynek tűnik, és hajlamos koszolódni. Igaz, cserébe akár le is öblítheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Corsair K100 RGB INGYEN FOXPOST
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest