Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
francz'70
üzenetére
... de jobb is lesz az eredmény. Egyébként hol, milyen zenéknél jön nálad elő a probléma?
Nálam nagyon rég merült fel az igény arra, hogy adott albumot esetleg normalizálni kellene. Jó forrásból származó, ill. megfelelő minőségű anyagokkal nem szokott gond lenni.#20770 Z.É.T.
" ... 2 óra múlva indul a szilveszteri buli nálunk ... "
Jó korán kezditek
#20771 Aprósólyom
Az a baj, hogy nem tudom, hogy Te mit keresel, azt viszont tudom, hogy én mit várok el egy ilyesfajta hangszórótól.
Két "tesztet" találtam a neten: 1, 2.1: részben nem fair az összehasonlítás, de közben mégis. Az Xtreme 3 nagy hangerőn (valahol 70% környékén) visszavesz a mélyekből. Addig viszont szerintem szebben (és kevésbé fárasztóan) szól.
2: Engem ezekkel a hangokkal ki lehetne kergetni a világból: bekapcs, kikapcs.
"Úgyhogy én nyitott vagyok mindenre."
Ha neked főleg kintre kell egy nagy hangerejű cucc – amit halkan úgysem fogsz használni, és egy buli alkalmával még cool-ak is az előbb említett hangok – akkor ez akár jó választás is lehet, mert még a W-King-nél is olcsóbb." ... egy Go & Play 3 tuti ajánlat." – az egy beltéri hangszóró, és
tutijó eséllyel nincs olyan hangos, mint ez a Sencor vagy pláne a W-King.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Alienware 17r4 olvass
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest