Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz francz'70 #20769 üzenetére

... de jobb is lesz az eredmény. Egyébként hol, milyen zenéknél jön nálad elő a probléma?
    Nálam nagyon rég merült fel az igény arra, hogy adott albumot esetleg normalizálni kellene. Jó forrásból származó, ill. megfelelő minőségű anyagokkal nem szokott gond lenni.

#20770 Z.É.T.
    " ... 2 óra múlva indul a szilveszteri buli nálunk ... "
    Jó korán kezditek :D

#20771 Aprósólyom
    Az a baj, hogy nem tudom, hogy Te mit keresel, azt viszont tudom, hogy én mit várok el egy ilyesfajta hangszórótól.
    Két "tesztet" találtam a neten: 1, 2.

1: részben nem fair az összehasonlítás, de közben mégis. Az Xtreme 3 nagy hangerőn (valahol 70% környékén) visszavesz a mélyekből. Addig viszont szerintem szebben (és kevésbé fárasztóan) szól.

2: Engem ezekkel a hangokkal ki lehetne kergetni a világból: bekapcs, kikapcs.

"Úgyhogy én nyitott vagyok mindenre."
    Ha neked főleg kintre kell egy nagy hangerejű cucc – amit halkan úgysem fogsz használni, és egy buli alkalmával még cool-ak is az előbb említett hangok – akkor ez akár jó választás is lehet, mert még a W-King-nél is olcsóbb.

" ... egy Go & Play 3 tuti ajánlat." – az egy beltéri hangszóró, és tuti jó eséllyel nincs olyan hangos, mint ez a Sencor vagy pláne a W-King.

Új hozzászólás Aktív témák