Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
Lehet hogy újdonság, de meglepődtem, hogy van aki nem tudja, hogy a dobverőnek ( nem a menet közben kicserélt dobnak*) van egy jellegzetes csattanó hangja, aminek a felharmónikusai ha hallatszanak, és hasonlítanak az életben a dobszett mellett kiadott hanghoz akkor az egy fokmérője a rendszernek.
A másik ilyen köztudomású, és egyszerűen meghallható minőségjelző a számok közti taps.
Bizony, az egyszerű taps.
Szintén, a dobverőhöz (!) hasonlóan ennek is vannak felharmónikusai az alaphangon kívül.
Ha ez a taps valódinak hangzik, akkor jó minőségű rendszer .
Kezdem úgy érezni magam, hogy mintha színvakoknak magyaráznám hogy milyen szín a piros.
Kéretik utolsó megjegyzésemet a gúnyolódokon kívül mások ne vegyék magukra, akkor sem ha esetleg nem ismerték, ti. ha nincsenek beszólások abban a hitben maradtam volna, hogy ez közismert tény, de mivel senki nem cáfolta, így ezt kénytelen voltam megosztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest