- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor8.
tag
válasz
carl18 #18988 üzenetére
Igazából az áráért nem volt rossz opció anno mikor az elsőt vettem, akkor volt 25e. Így most a kettő sztereóban viszonylag jól szól. De elgondolkodtam,hogy frissítenék más márkára. Amúgy a régebbi az már kapott egy borulást kocsitetőről is egy 2 méteres betonárokba esett bele, de igazából a passzív membránoknál az egyik műanyag gyűrű letört. De kibírta az esést. Azóta is teljesen jól működik
Érdekes módon akku is teljesen jól bírja még. Csak engem az zavar, hogy alacsony hangerő szinten 0 a basszus kb, közép hangerőn kezd jó lenni, és 80%-ig bírja torzítás nélkül.
De az ajánlott uboom x tetszik.
Köszi a segítséget mindenkinek!
-
Viktor8.
tag
válasz
Jarod1 #18983 üzenetére
Így van, csak az egyiket 3 évvel ezelőtt vettem.
Mindkettő típusszáma az,hogy 2AV3Z-BANG.[Ugyan az a doboz is, csak az újnak már a gombjai fehérrel ki vannak festve]
-
Viktor8.
tag
Sziasztok. Van kettő db tronsmart bang hangszóróm. Egy régebbi gyártású kb 3 éves illetve egy újabb gyártású kb 2 hónapja vettem mikor nagyon akciós volt (19k). Viszont az tűnt fel,hogy a régebbinek a firmwareje teljesen más. Az újban lehet az appon belül eq-zni, igaz nagyon bután de lehet a hang tartományokat testre szabni. Viszont ha a régire csatlakozok ott nincs ilyen opció. És firmware update sincs hozzá. Esetleg az újnak a firmwarejét rá lehet valahogy telepíteni a régire?
(44k-ba volt nekem a kettő, de így stereoban azért elég "jól" szól, 50e ft-ig bezárólag mi az ami ajánlott és legalább ilyet szól?)
Köszi!
-
Viktor8.
tag
Sziasztok! 30-40ezres árkategóriában 8-10 órás üzemidővel milyen bt hangszórót ajánlanátok? Főként elektronikus zene szólna rajta. Altec Lansingot érdemes venni? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest