Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70
üzenetére
Tudom nem magába a Woofer méret számít.
De a hangnyomást amit le add a méretből simán ki lehet következtetni. Azt tudom a Uboom X Woofere egy Boombox 2 szintet tud. Annak lehet a másolata, írtam volt nekem T6 Max mértem Dockin d fine ellen.
Tudom mire képes és láttam gyakorlatba mit tud.Biztos a módosítás után sokkal jobb, de egy akku időt meg néznék. Persze az a lényeg te neked tetszik és boldog vagy.
De írtam a D Fine a T6 Max ellen szó szerint más dimenzió volt.
Bár számít ki mit mikor mennyiért vesz.
Ha a módosított t6 Max neked bele fér és téged ki szolgál akkor nem jártál rosszul.Csak ha oda rakjuk a Konkurencia mellé. Már más volna a eredmény.
Egy Tribit Láva 35e forint és modding nélkül alapból is jól szól. Boom 2 40e akcióba és szintén gyárilag jól szól. Xtreme 4 killer ez jó deal.A T6 Max sok sebből hibás nem is nagyon tesztelte egyik Bluetooth hangszórós se. Aki dicsérte is csak mert le volt fizetve.
-
hcol7
senior tag
válasz
francz'70
üzenetére
bocs, de szerintem az "xtreme-t siman hozza" kijelentes erosen tulzas. hanyast? 2,3, vagy 4?
no offense , peace : )szerk.: a masodik bekezdeseddel egyetertek, azalapjan mondva, hogy volt anno pb310 esem, es tenyleg felulmulta a woofer atmerobol kepzelt teljesitmenyt, nem gyengen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Elektromos cigaretta 🔞
- Trollok komolyan
- Revolut
- BMW topik
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Autós topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- További aktív témák...
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest