Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kültérre szerintem egyértelműen ilyen boombox kategóriás hangszórók a legjobbak. A korábban említett eszközöket kiegészíteném azzal, hogy Janaboy kolléga talált amazon-on akciós JBL encore-t (~90e), ami megintcsak egy nagyon jó vétel lehet ennyiért.
A Bang Max-nak valóban van vonalbemenete, ha ez fontos, akkor nem tudom, hogy a többi alternatíva tud-e lenni, ill. azokon van 3.5-ös jack, de az megint más. Egyébként, ahogy korábban olvasgattam a Bang Max-ban sok a mély, de a többihez képest nem szól tisztán. A Tribit (SB Blast ~65e), Soundcore (pl. Boom Plus ~41e, az újabb valamivel drágább), Earfun (Uboom x, amit most sok fórumtárs vár, mert a szállítással vannak gondok, de ~50e körül biztosan nagyon jó vétel lesz az is) vonal tipikusan kifejezetten jó ár-érték arányban vannak, hogy ezen belül mi a legjobb, az más kérdés, érdemes ezeknek kicsit utána olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest