Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
"Azért egy random youtuber aki "tartalmat gyárt" kap egy ingyen terméket amit tesztel. A gyártó kéri mondjon róla szépet, cserébe nem csak 1 terméket kap hanem pénz jutalmat is stb."
Igen, erről beszéltem. Random yt. reviewer kap egy készüléket (nem hiszem, hogy vissza kell küldeni), "teszteli", elmondja fűnek-fának, hogy ennél "becsszó" nincs jobb, majd felmarkolja a támogatói link-ről befolyó pénz mellett a yt-től jövő pénzt is. Csóri Oluv ehhez képest fizetett azért, hogy az Earfun-nek dolgozhasson."Csöcsi" mellett gyanítom apu elég rendesen utómunkázza a felvett anyagot, mert nem csak, normalizálva van, hanem "összemixelve" is.
Én ennek nem feltétlen örülök. Sajnos Alan tesztjeinél utó-feldolgozott a hang. Én leginkább Oluv tesztjeit szeret(t)em, mikor a szobában, vagy épp kültéren tesztelt, és nem volt összemixelés. Mondjuk 95%-ban tényleg azt hallottad, amit ő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest