Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17777 üzenetére
EarFun. Inc
Order No. EHU-XXXXXXXX-XXXXXXX
Thanks for your purchase!Nekem így küldték, csak számokkal. Neked is kapnod kellet volna valami ilyesmit!
Earfun Ravert én is láttam, de kicsit ki ábrándító volt nyilván ott is az volt a cél valamit olcson össze dobni.Csak úgy néha bele gondolok hogy manapság mennyi termék esetén van az ki sporolják belőle a anyagot. Nyilván a gyártási költségek leszorítása is a cél, de ha mondjuk egy termék valóban lenne anyag az élet tartalma is megnőne.
Azért a 80-as évekbeli hordozható hangszóróba se feltétlen volt több anyag.
Csak hát ez működik még 40 év után is.A mai bluetooth hangszórók is tartosak ha az akkumulátort nem számítjuk.
Azt tudom szüleim ilyen Hitachi Boomboxot nyertek nyereményjátékon mikor még magyarba nagyon ritka volt. Fatert aztán maxon tolta 2-3 évig bírta, szóval ez egy mai modern bluetooth hangszóró se tudna többet ilyen üzzembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest