- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17777 üzenetére
EarFun. Inc
Order No. EHU-XXXXXXXX-XXXXXXX
Thanks for your purchase!Nekem így küldték, csak számokkal. Neked is kapnod kellet volna valami ilyesmit!
Earfun Ravert én is láttam, de kicsit ki ábrándító volt nyilván ott is az volt a cél valamit olcson össze dobni.Csak úgy néha bele gondolok hogy manapság mennyi termék esetén van az ki sporolják belőle a anyagot. Nyilván a gyártási költségek leszorítása is a cél, de ha mondjuk egy termék valóban lenne anyag az élet tartalma is megnőne.
Azért a 80-as évekbeli hordozható hangszóróba se feltétlen volt több anyag.
Csak hát ez működik még 40 év után is.A mai bluetooth hangszórók is tartosak ha az akkumulátort nem számítjuk.
Azt tudom szüleim ilyen Hitachi Boomboxot nyertek nyereményjátékon mikor még magyarba nagyon ritka volt. Fatert aztán maxon tolta 2-3 évig bírta, szóval ez egy mai modern bluetooth hangszóró se tudna többet ilyen üzzembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged