Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

SSlyTR senior tag válasz  carl18

üzenetére carl18

üzenetéreMondjuk a magyar earfun nekem meg mindig nagy talany. Pl miert arulnak olyan earfun hangszorot, ami a hivatalos oldalon soha nem szerepelt. Es nem arrol van szo, hogy 1-2 hettel elobb megjelentettek. Az EarFun UBOOM Raver-t 3 honapja aruljak. 
 Arban meretben kb ez a sencor kategoria. Siralmas 6 oras lejatszasi ido (gondolom fenyek nelkul, felhangeron), nem nez ki jonak a muanyag. De earfun logo rajta van.
 A jVC mondjuk 50ezer felett van, alzan akcios most, de szerintem egykutya.
 Megrendeltem en is az X-et ma, sikeres rendeles megjelent a weboldalon (sajnos rendelesi szamomban nincs 06, mert most van a 6 eves evfordulojuk sok akcioval...), de email errol azota se kaptam. A fizetes sikeres volt, 41.300 forintot vontak le, email sehol Idegesit azert, elmentettem az utolso oldalt a rendelsi szammal. Irok is nekik, hogy mi van. Gondolom feldolgoztak a rendelest, de ilyen meg nem volt, hogy 1-2 percen belul ne kapjak email egy vasarlasrol. Idegesit azert, elmentettem az utolso oldalt a rendelsi szammal. Irok is nekik, hogy mi van. Gondolom feldolgoztak a rendelest, de ilyen meg nem volt, hogy 1-2 percen belul ne kapjak email egy vasarlasrol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Gyúrósok ide!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Idegesit azert, elmentettem az utolso oldalt a rendelsi szammal. Irok is nekik, hogy mi van. Gondolom feldolgoztak a rendelest, de ilyen meg nem volt, hogy 1-2 percen belul ne kapjak email egy vasarlasrol.
 Idegesit azert, elmentettem az utolso oldalt a rendelsi szammal. Irok is nekik, hogy mi van. Gondolom feldolgoztak a rendelest, de ilyen meg nem volt, hogy 1-2 percen belul ne kapjak email egy vasarlasrol.