Új hozzászólás Aktív témák

• SSlyTR

senior tag

válasz <Adamsky> #17720 üzenetére

Azt megemlitem, hogy ugye az UboomL-hez is most nyaron jott ki az app support. Igazabol a gyari appba bele lett jerryrigelve Oluv EQ-ja. Azert ut el annyira a gyari EQ valaszto Oluv-etol. De en azt annak tudtam be, hogy az egy utolagos szikszalagozas. Inkabb Oluv plusszaval. Nem ezzel aruljak, utolagos modnak oke.
    De ugyanezt latni a gyari UBoomX-nel kicsit fura. Alan is megjegyezte, hogy miert kell ilyen benan gyari EQ-t valasztani. :W
    En a gyarit alakitottam volna at. Nem kellenek fancy kepek, meg 15 zenei stilus. Legyen 5-6 gyari, Oluv fele 7, majd annyi egyedi sajat amennyit az user akar. Megjegyzem, hogy van 3 bass boost, de ezekrol semmit se lehet tudni. Az uboomL-en nem is ereztem semmi kulonbseget kozottuk. :F

Nagy a kerdojel bennem, hogy hol siklott ki ez a dolog. Kb augusztus elejen kesznek kellett lennie a vegleges FW-nek. Azt az earfun is atnyalazza, leteszteli mit is csinalt Oluv. Elkuldik gyartasba. Szeptemberben gyartjak ezerrel a hangfalakat. Szeptember kozepen elindulnak a kontenerek a vilag minden iranyaba. Oktober elso heteben mar a raktarban csucsulnek.

Oluv augusztus elso heteben mar osszehasonlito videokat csinalt, szoval szerintem o keszen volt. De persze nem tuhatjuk ezt pontosan. Es ez csak az en feltetelezesem. Lehet a kozeleben sem vagyok az igazsagnak.

Oluv kitette (en emailben kaptam meg), hogy meg lehet az o linkjen is early bird kuponra jelentkezni. Ha megkapom a kodot rendelek en is egyet, mert nagyon kivancsi vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák