- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Nem tudom próbálta-e már valaki auxról hajtani a bt hangszótó, de érdemes kipróbálni valami jobb forrással.
A dockin dfine már megvan pár napja, de még képes volt meglepni. Összekötöttem a Fioo Q15 (még) hordozhat bluetooth dac/erősítővel, így nyertem egy BT 5.1-t, EQ-t, jobb DAC-ot és opampot, és az eredmény magáért beszélt.
A mélyek sokkal kontrolláltabbak, precízebbek, az eredeti vele szemben huppog, kenődik. És sok. A magasak meg fenomenálisak. Az énekhang, a gitárhúr, minden cseng, fénylik, részletgazdag.
A mélyekből kicsit visszavettem, 1-2K körül, meg16K fölött kicsit kiemeltem, kompenzálva az eredeti frekimenetét, és tesztelés helyett folyamatosan belefeledkeztem a zenehallgatásba. (Galaxy Note 9, LDAC kodek, HD forrás)A dfine frekimenetét is én tettem rá arányosítva. A jelek szerint +/- 5dB-en belül marad, lemegy -5dB-el 55 Hz-ig, ami nagyon jó érték, csak 13-15 kHz fölött kezd meredekjen esni (ezt az egy frekimenetet találtam a neten)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest