- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
California1
őstag
Urak kis segítség kellene ! Irok ide is hátha gyorsabban érkezik segítség....
(Macbook 5.1 Alu 2008 late SSD ,8GB Ram OS X10.9.5)
Van egy samsung bluetooth-os hangfal amit használunk az üzletben.10.8.5-el eddig hibátlanul csatlakozott automatikusan bekapcsolás után és hibátlanul müködött is.
Hétvégén clean installal feltettem a 10.9-et .
Szóval ez az új Mavericks rendszer nem csatlakozik automatán beindítás után a Samsung bt-os külsőhangfalhoz (samsung eo sg900)Már mindent kipróbáltam :
ezközök ki/be kapcs
újra párositottam őket
a gépen pram reset volt
terminal parancsot is találtam azt is próbáltamés ezt is lépésről lépésre,de semmi :
Delete com.apple.Bluetooth.plist. This file is found at HD/Library/Preferences.
Turn off Bluetooth on your Mac. This is done by clicking the Bluetooth icon in the menu bar and selecting ‘Turn Bluetooth Off’.
Unplug input-based USB devices (e.g. any USB mice, keyboards, Wacom tablets, etc).
Shut down computer. Do *not* restart, but do a full shut down.
Turn off your Bluetooth devices.
Boot computer.
Turn Bluetooth on.
Begin pairing devices. This involves clicking: Bluetooth icon in menu bar >> Set up Bluetooth Device >> Select Bluetooth device >> Follow on-screen instructions. In the case of your keyboard, I would suggest pressing the ‘Enter/Return’ button several times after entering the passphrase shown on your screen.Ha kézzel csatlakoztatjuk akkor hibátlanul dolgozik. De ennek automatán kellene csatlakoznia mint akár egy bt-os egér . Van valakinek ötlete????????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest