Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
California1 #1721 üzenetére
Szia!
Ma rászántam egy kis időt csak a Te kedvedért, hogy kipróbáljam, nálam ez hogyan működik.
Elöljáróban:
Én még a Wireless Magic Mouse -t is csak ritkán veszem elő és akkor csatlakoztatom, ha kell. Ugyanígy szoktam eljárni a BT fülessel és hangszóróval is.
Nekem egy 2010 Mid Pro 6,1 van (1st. gen. I7) 10.11.5 -ös OSX -el, a hangszóró pedig egy Sony SRS-XB3.
Szóval, ha csatlakozásra nyomok kevesebb, mint egy mp és már csatlakozott is.
Ha kikapcsolom a Mac -et, majd vissza be, akkor nem próbál meg automatikusan csatlakozni. Nem is csatlakozik magától később sem. Viszont, ha kézzel rányomok, akkor nincs egy mp és már OK is.
Sejtem, hogy nem erre számítottál, de legalább biztosan tudhatod, hogy nem csak Nálad működik így.
Javaslom, hogy ha nagyon zavar, akkor google barátodnál érdeklődj. A beállításokban alapban nincs semmi, amivel ezen lehetne módosítani, de biztos vagyok benne, hogy létezik rá terminálos megoldás. (Engem nem érdekel, így nem kerestem, de szerintem nagyon sanszos, hogy megoldható.)
Remélem azért tudtam valamennyit segíteni, hogy előrébb jussál. Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest