- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
California1 #1721 üzenetére
Szia!
Ma rászántam egy kis időt csak a Te kedvedért, hogy kipróbáljam, nálam ez hogyan működik.
Elöljáróban:
Én még a Wireless Magic Mouse -t is csak ritkán veszem elő és akkor csatlakoztatom, ha kell. Ugyanígy szoktam eljárni a BT fülessel és hangszóróval is.
Nekem egy 2010 Mid Pro 6,1 van (1st. gen. I7) 10.11.5 -ös OSX -el, a hangszóró pedig egy Sony SRS-XB3.
Szóval, ha csatlakozásra nyomok kevesebb, mint egy mp és már csatlakozott is.
Ha kikapcsolom a Mac -et, majd vissza be, akkor nem próbál meg automatikusan csatlakozni. Nem is csatlakozik magától később sem. Viszont, ha kézzel rányomok, akkor nincs egy mp és már OK is.
Sejtem, hogy nem erre számítottál, de legalább biztosan tudhatod, hogy nem csak Nálad működik így.
Javaslom, hogy ha nagyon zavar, akkor google barátodnál érdeklődj. A beállításokban alapban nincs semmi, amivel ezen lehetne módosítani, de biztos vagyok benne, hogy létezik rá terminálos megoldás. (Engem nem érdekel, így nem kerestem, de szerintem nagyon sanszos, hogy megoldható.)
Remélem azért tudtam valamennyit segíteni, hogy előrébb jussál. Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- InFocus IN3126 Projektor
- PC tápkábelek & UTP patch kábelek
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest