- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Rendben megérkezett az akciós Anker Soundcore Motion + hangszóró.
Rövid meghallgatás és az androidos alkalmazás telepítés után is tapasztalható, hogy többféle funkciója és nagy hangja van a Tribit MaxSound Plus-hoz képest.
Az alkalmazásban nem regisztráltam, csak futólag néztem meg a szoftver kezelőfelületét és bővebb beállítási lehetőségeit.
A Tribitnél valamivel nagyobb méretű és egy valódi "profi cucc" minőségét tükrözi, ám lényegében a saját fapados felhasználásomhoz képest szinte még túlzásnak is érzem, mert a Tribit szolid tudása ebben a méretben számomra kielégítő.
Ugyanakkor meg kell dicsérnem, mert nagyon minőségi és szépen megtervezett az Anker Soundcore Motion + hangszórója.
Az első benyomásokat követően egyelőre visszacsomagoltam, nehogy elporolódjon, és visszacsatlakoztattam a megszokott Tribitet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Medence topik
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Sony WH-720N aktív zajszűrős fejhallgató.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest