- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Mindegy melyik gyártót nézzed, senki se tud egy adott méretből extrémet kihozni. A Motion Boomnak van 2X60 mm-es Woofere, na most ettől kisebb méretben ezzel nem tud vetekedni 2X50 mm-es például.
Bár kisebb hangszórókba már Mono kialakítás van 90X50mm.Élőbe kéne hallani/tesztelni és utána lehetne véglegeset mondani.
Bár mikor nekem volt a Motion Boom a Dockin ellen, valahogy a Dockint erősebbnek éreztem basszust terén. A M-Boom meg hiába EQ-d agyon ha bizonyos szint felett már torzít a bass fél hangerőn is.
Nekem +3-on volt a 60hz-es ha ez fölé vitte már érezhető volt kis hangerőn is hogy nem természetes.De ha mind kettő fél hangerőn ment, akkor is egyéni EQ ide vagy oda én éreztem a D Fine "Twittere nem véletlen van jelen"
Sokkal jobban kijött a Vokál hang a Dockinon, és a Mboom akku ideje se volt túl acélos. 60% hangerőn 10 óra alatt teljesített, én a gyártó áldal megadott 24 órától ez nagyon messzi van.Bár ettől függetlenül a mostani akciós árát megéri a Motion Boom 30E forintért. 120E Xtreme 3 helyet inkább ilyen vegyen az ember ha hangszóró kell.
Meg ott a Motion Boom Plus is, de Alan tesztjébe sajnos az se tudott " Deep Bass" Terén a HK Kardon Go Playel versenyezni.
Azért ez elég rossz hír, ha olyan bass volna mint a Harmannak instant vétel lett volna. De azért ez elmond valamit, hogy 6 ével a Go+play rajtja után még most se tudják reprodukálni annak a hangszórónak a hangzás világát.
A Kérdés a HK-e a Rendkívüli? Vagy a kínai gyártók a Xarok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Interactive Brokers társalgó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Total War: Rome II
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged