- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
4264adam #14470 üzenetére
Életemben nem hallottam még ilyen JBL Go hangszórót (talán az 1-est, de nem ilyen "tesztelői szemmel"), de hallottam pár kicsi ill. kisebb speaker-t, így én már nagyjából be tudom lőni, hogy milyen méret alá nem akarok menni (mert az nekem nem lesz jó).
A Xiaomi és a Go hangszórójának összemérése azért nem fel, mert nagyon más kategória a kettő. Aki Go-t keres, az szeretne egy tényleg kicsi, és akár - szó szerint - zsebre vágható hangszórót. Ebben a méretben pedig - legyünk őszinték - már komoly kihívás vm. "zenei minőséget" összehozni. Az biztos, ha én egyik reggel mégis úgy ébrednék, hogy nekem ilyen kell, akkor én a Tribit StormBox Micro 2-re mennék rá. Igaz, az már 60$, de hát itt jön be az, amit mondtam: legyen kicsi, olcsó, és szóljon jó. A három nem igazán fog egyszerre teljesülni...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest