- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #13835 üzenetére
" ... Tribitben meg 3-6kHz kötött egy nagy gödör van ... " - inkább 4- és 5,5 környékén, de lényegen nem változtat. Ettől függetlenül szerintem sokkal kellemesebb a hangja. Illetve nem csak szerintem, de Alan szerint is. Végül végig nézted a tesztet? Többször elmondja, hogy egyik sem egy hifi cucc, de a Tribit-en szívesebben hallgatott csak úgy zenét. És kb. minden egyformán szólt rajta. Míg az Anker-t egyértelműen party hangszórónak aposztrofálja.
A másik, amit megemlített, hogy még nem volt ideje a Tribit-el "játszani", így csak XBASS (vagy mi a szösz) on/off módban próbálta. Ezzel kapcsolatban volt egy megjegyzése, miszerint a Tribit még XBASS off módban is egészen kellemes, míg az Anker-hez egyszerűen kell a custom EQ különben kb. hallgathatatlan.
Szóval lehet ezt csűrni-csavarni: drágább, csúnyább (szubj.), de a Tribit egyszerűen szerintem (Alan szerint más ...) jobb hangszóró.#13836 szab120
" ... az Ankeren pedig a custom mode ... " - ez volt az Anker szerencséje. Ez kb. köztudott, hogy az alap Soundcore signature csapnivaló (4db Anker cuccom van), és ahogy fentebb említettem, Alan erre külön kitért, hogy az Anker-en az EQ-t muszáj csavargatni, míg a Tribit out of the box hallgatható(bb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- További aktív témák...
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest