- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Leki78 #13775 üzenetére
Személyes tapasztalatom ugyan nincs, de szerintem, egy JBL BoomBox 2 jó választás lehet. Pontosítanék: a megfelelő választás. Azt a basszust, amit gondolom az Onyx után keresel, sajnos más nem tudja.
#13778 Cyborg
"Igen, van olyan jó, nem megy olyan mélyre, de hangosabb, és sokkal olcsóbb."
A "jóság" ugye szubjektív. Egyik se egy hifi cucc, szóval tisztaság szempontjából kár is lenne hasonlítani. A mélyek tekintetében viszont - ahogy te is írod - a BoomBox 2 biztos, hogy jobb. Talán a Boom Plus hangosabb, de azért a BoomBox 2 se halk. Ha van rá pénze, szerintem a JBL-t vegye.Egyébként épp ma néztem Alan új tesztjét az új fw.-vel a Boom Plus-ról. Hááát ... jobb nem lett. Most máshogy rossz. Nem értem ezt a bénázást.
Ja, és a mostani tesztjében említ még egy érdekességet. Állítólag a passzív membrán ha bemelegszik (?) akkor szorulhat és akkor annyi a basszusnak. Szóval nem csak szoftveres gond van a típussal. Talán majd egy rev. 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest