- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #13703 üzenetére
Így van, nem volt más választás, frissíteni kellett.
Hát izé, brutál hangja van!
Iszonyat hangos a csipogóknak köszönhetően.
Értem én ezt a 6kHz tüskét, meg hallom is, főleg a boom mellett hallgatva abszolút kihallatszik - kicsit tényleg olyan, mint amikor az autóhifisek berakják az olcsó csipogót előre a szélvédő tövébe, és csak azt hallatszódik ki az ablakon keresztül -, de abszolút nem zavaró/fárasztó szerintem, kültérre meg kifejezetten kellenek a csipogók, mert azok adják a hangerőt. A mély is valami brutál benne, nem szedtük le a talp takaró fóliát, uh figyelni kellett, mert mászott az asztalon
Mondjuk én nem vagyok se hangmérnök, se zenész, se szakértő, uh ez csak az én véleményem, kéretik fenntartásokkal kezelni, meg amúgy is soundcore fan vagyok.
Kollegámnak rendeltem, ő is teljesen elégedett vele, ő a mérettől tartott leginkább, de nem sokkal nagyobb, mint a Boom, viszont arányosabb/szebb annál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest