Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #12392 üzenetére
Megvan mindegyiknek az előnye és hátránya is.
Droidnál úgy állítod be ahogy akarod,cserébe nincs az az előny mint a szifonnál,hogy ott megy a hívás ahol felveszed (persze menet közben lehet váltani,ahogy droidnál is).
Kocsiban pont azért jó a szifonos verzió,mert ha más is ül melletted és nem akarod hogy hallja a beszélgetést akkor nem a kihangosító gombját nyomod meg,hanem a telefont veszed fel.Ilyenkor nem lövi ki kihangosítóra automatán.
Ugyanez bt hangfalnál.Társaságban szól a zene,megcsörren a telefon,azon veszed fel,így nem hallja mindenki akár csak az első 1-2 mondatot is.
Viszont kikapcsolni se kell a hívás opciót ezeket megelőzve,így ha mégis hangfalon/kihangosítón vennéd fel,akkor megmarad a lehetősèg.
Droidnál teljesen mindegy hol veszed fel,mindig a bt-n fog elsőként megszólalni ha engedélyezve van a hívás.
Én a szifonost jobban szeretem,akkor is jobbnak tartottam amikor droidom volt.
Többször szívtam vele droidon a kocsi közelében.
Kiszálltam a kocsiból,de bt hatótávon belül voltam és ha jött egy hívás felvételkor ment a hallózás,mert ugye bent a kocsiban szólt a telón meg nagy csend.Sokszor kellett pár másodperc mire leesett hogy még mindig kihangosítón van a telefon.Na szifonnál ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest