- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
River
Arcképgyáros
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy melyik Bluetooth hangszórót ajánlanátok? Nem vagyok teljesen kezdő ezekben a dolgokban de mégis elveszettnek érzem magam.
-Semmiképp ne hálózatról menjen, azaz mindenképp akksis legyen(mindegy mennyit bír de minimum 4 óra legyen).
-A lehető legjobb hangzású "motyót" keresem ami Bluetooth-os és akksiról is megy("Szép magas", erőteljes mély").
-Keret: Elsősorban 30. születésnapomra kapnám és kiegészíteném amennyivel kell akár fel lehet menni 750.000 Ft-ig is.Egy Astell & Kern DAP-pal használnám és egy Yosemite Jack-Jack kábellel kötném össze a jobb hangzás érdekében, nem elsősorban Bluetooth-szal, de a Bluetooth is mindenképp kellene.
Amiket eddig néztem:
Vifa Copenhagen 2.0
B&O BeoSound 1
BeoSound 2Fontos szempont még a hordozhatóság, a BeoSound 2 még belefér a hordozható kategóriába nekem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R7 5800X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 960GB NVME
- Gamer PC - Ryzen 5 3600X // X470-F // 1660 SUPER OC // 16GB RAM // 1TB NVME SSD
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest