- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát errefelé ritkán járnak olyanok akik ebben az ársávban érdeklődnek.
Ezen az árszinten inkább a személyes hallgatózást ajánlom mintsem az ajánlás alapján vásárlást.Szubjektív véleményem:
Én személy szerint ilyen 600-800e forintot nem adnék egy bt hangszóróért.
BT hangfalat általában azért vesz az ember,hogy ide-oda cipelje és nem egy hifis szobában pihen ahol ideálisak a körülmények a belőlük “kinyerhető” hanghoz.
Szóval innentől meg igazából mindegy hogy mennyire prémium a hangzása,a környezet zajai (legyen az egy tópart,házibuli,vagy grillezés) rontanak az élményen még egy prémium hangfalnál is.
Cipeléskor idővel akarva-akaratlanul is lesz rajta karc,egy ilyen árú cuccnál én biztos agyvérzést kapnék egy ilyentől.Egy Vifa is teljesen jó választás lehet,szerintem nem okozna csalódást (bár ez ízlés kérdése),a maradék pénzen meg lehet valami otthoni cuccot venni (ha még nincs),vagy bármi mást,akár egy másikfajta szintén minőségi bt hangfalat és még mindig marad a 750k-s keretből.
Plusz a Vifát a füle miatt jobb is cipelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest