Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

Ma igen érdekes dolog történt, szóval egy buszpályán ragadtam 1 órát mielőtt haza tudtam jönni. Aztán a váró terembe volt 4-5 fiatal, volt náluk 2 darab jbl Xtreme 2, na meg egy JBL Xtreme 1. Aztán direkt felvették a hangerejüket hogy én mit reagálok rá, de kinomban elnevettem magam. A Dockin épp nálam volt micsoda mázli :D
    Aztán odamentem és váltottam velük pár szót, mondtam nekem is van egy és mondtam megmutatom hogy szól.
    Beraktam egy sarokba és megmutattam nekik ez a cucc mit tud, a srácok őssze néztek és pislogtak mint hal a szatyorba milyen hangja van a D Fine-nak.
    Még én is meglepődtem a sarok milyen áldás neki, és hogy felerősiti a mélyeket.
    Egyből mindegyik azt mondta Jobb mint a JBL. Szó szerint vicces volt látni a reakciójukat.
    Hallottam 2X JBL Xtreme 2 együtt össze párositva, hát mit mondjak nem esett le tőlük az állam. Minden esetre ez a élő teszt, vagy kis demonstráció is remekül bemutatja valóban milyen jó vétel volt a Dockin. :)
    Persze csak egy fél perce maxoltam ki hogy ők is hallják mit tud a cuccom, nem vagyok hive a fölösleges bömböltetésnek.

Mondjuk ez egy elég rossz környék, csodálkoztam is hogy van mindekinek ennyi JBL Xtreme hangszórója. 3X Xtreme is egy helyen, meg is lepődtem mert általában valami olcsó kinai vaccakot hallgatnak. Rajtunk kivül nem volt senki se a buszpályán, ezért gondoltam legyen jó napjuk és hagy haljanak egy ritka hangszórót.

Szóval ma is történt valami izgalmas, minden esetre a mai összehasonlitás is remek volt arra milyen jó vétel volt a Dockin. :) Amúgy a teljes hangerőt elég ritka alkalom az mikor szükség van, ha itthon hallgatom akkor is elég a 60-70% mert a simán megtölti a szobámat. Szóval szerintem simán nevezhetjük a Dockin Xtreme killernek, mert mindegyik egyből egyértelmüen azt mondta jobb tőle. Főleg úgy hogy birtokolják a terméküket. :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés