Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab13 #10143 üzenetére
"Erre van megoldás?"
Nem ismerem az éppen futó Miui-kat, így az is lehet, hogy erre van valahol eldugva egy dedikált kapcsoló, mint pl. egyes Samsung-oknál.
Ha, nem akkor a Developer Options alatt érdemes keresgélni vagy olyan után, hogy "disable absolute volume" (értelem szerűen ennek ki kellene lennie kapcsolva ahhoz, hogy a szinkronban legyen a hangerő) vagy "bluetooth absolute volume" (... itt pedig be ... )Egyébként bt-s hangfalaknál még csak-csak meg lehet lenni szinkron nélkül (bár engem nagyon idegesített, hogy általában mindig a "rossz oldalon" akartam hangerőt növelni (és jöttem rá, hogy ott pl. már "csutkán van"), de a TWS-es fülesemnél a telefonért kotorászni, ha hangerőt akarok állítani ... ááá ...
Egyébiránt van még egy kellemes hozadéka a szinkronnak. Az adott eszköz olyan hangerőn fog megszólalni, amin legutóbb. Mennyiszer volt olyan korábban, hogy az egyik eszközhöz feltekert bt-s hangerő miatt a másik a csatlakozást követően leüvöltötte a fejem.
Most az autóban lévő BT-s eszközre csatlakozva max. hangerőn szól a telefonom (itt egyedül a fejegységen állítom a hangerőt), a TWS-re kapcsolódáskor kb. közepesen, a Motion+ -hoz pedig halk beállítás tartozik.Ha sehogy sem jönne össze a dolog, akkor pedig bombázni kell a Miui support-ot, hogy tegyék rendbe a sz@ros rendszerüket, mert ez egy alap Android fícsör. Én is ezt tettem anno az Emui-nál. Nem merem állítani, hogy végül csupán miattam javították ki, de szeretném hinni, hogy volt hozzá közöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest