Új hozzászólás Aktív témák
-
sepy
csendes tag
válasz
belinho #6176 üzenetére
Köszönöm a segítséget, az a baj a Pana illetve Jvc stb. japán lemezekkel , ha az Ebay-on rendelem , (és máshol nem is nagyon tudom
) , hogy 2x fizeted az Áfá-t + Vám!
Tavaly óta folyamatosan így jártunk a barátaimmal. A posta mindent bent tart vámolásra, hiába küldöm el a számlát amin rajta van a vonalkód+az IOSS szám .... simán leszarják, csak fizessígy a kb. 1000 ft-s lemez az Áfa+Vám+Szállítás 1800-2000 Ft-be fog kerülni ezek miatt körülményes a tengerentúli szállítás. Ezért próbálnék euro övezeten belül venni valami minőségi lemezt, de úgy látom lassan el kell felejteni az asztali BD lejátszókat is. A Barátaim és én is még 3D filmezünk..... Még egyszer köszönöm a segítségeteket!
-
sepy
csendes tag
Sziasztok!
Öreg róka vagyok már, eddig megírtam sok-sok lemezt (50gb) , most viszont rétegváltáskor lefagy az asztali íróban minden amiket ezekre a lemezekre írok: 25.darabos MediaRange (mid: VERBAT-IMf-000 ) kb. 15-18 kukában végezte.írók: Pio 208d, 209m, UD04, sebességek x2,x4,x6. Progik: Alcohol 120%, ImgBurn, Nero2024 SE, AnyBurn, BurnAware, Ashampoo BurnS .25 ezek mind hivatalos vásárlások . Kivétel az ImgBurn és a BurnAware ezek free. Lehet rossz sorozatot vettem? (eddig mindig 10-es hengert vettem és még nem volt rossz egy sem 6x írva) Gép+Win.11 új(esedékes volt a csere) ,adat sebességgel nem lehet gond 3 db alaplapi ssd-ről (NV2) és 32gb(3600) rammal dolgozom. Ötlet esetleg? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Linux haladóknak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jövedelem
- Vicces képek
- Revolut
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest