Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepy
csendes tag
válasz belinho #6176 üzenetére
Köszönöm a segítséget, az a baj a Pana illetve Jvc stb. japán lemezekkel , ha az Ebay-on rendelem , (és máshol nem is nagyon tudom ) , hogy 2x fizeted az Áfá-t + Vám!
Tavaly óta folyamatosan így jártunk a barátaimmal. A posta mindent bent tart vámolásra, hiába küldöm el a számlát amin rajta van a vonalkód+az IOSS szám .... simán leszarják, csak fizess így a kb. 1000 ft-s lemez az Áfa+Vám+Szállítás 1800-2000 Ft-be fog kerülni ezek miatt körülményes a tengerentúli szállítás. Ezért próbálnék euro övezeten belül venni valami minőségi lemezt, de úgy látom lassan el kell felejteni az asztali BD lejátszókat is. A Barátaim és én is még 3D filmezünk..... Még egyszer köszönöm a segítségeteket! -
sepy
csendes tag
Sziasztok!
Öreg róka vagyok már, eddig megírtam sok-sok lemezt (50gb) , most viszont rétegváltáskor lefagy az asztali íróban minden amiket ezekre a lemezekre írok: 25.darabos MediaRange (mid: VERBAT-IMf-000 ) kb. 15-18 kukában végezte.írók: Pio 208d, 209m, UD04, sebességek x2,x4,x6. Progik: Alcohol 120%, ImgBurn, Nero2024 SE, AnyBurn, BurnAware, Ashampoo BurnS .25 ezek mind hivatalos vásárlások . Kivétel az ImgBurn és a BurnAware ezek free. Lehet rossz sorozatot vettem? (eddig mindig 10-es hengert vettem és még nem volt rossz egy sem 6x írva) Gép+Win.11 új(esedékes volt a csere) ,adat sebességgel nem lehet gond 3 db alaplapi ssd-ről (NV2) és 32gb(3600) rammal dolgozom. Ötlet esetleg? Köszönöm![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest