Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
spiky03 #5599 üzenetére
tudtommal a Canon és egyes Epson,talán HP tudta a lemezre való nyomtatás,persze kizárólag nyomtatható felületűre tekető meg.
gyorsba tettem oda egyet,de nem tudom,hogy az ajánlott-e?
szépséghiba,hogy kifutott lett!
általában a sima nyomtatókban találsz ilyeneket.
elvileg a multifunkciós is tudja az gondolom 50000Ft feletti.
a milyen nyomtatót vegyek topikban kérdezzél rá ilyen témában. -
spiky03
veterán
Sziasztok!
Igaz nem pont a témába vág, de szerintem kapcsolódik hozzá.
Tudtok ajánlani valami jó színes nyomtatót, amivel lemez címkéket is tudok nyomtani, nah meg borítókat?
Persze nem túl drágán, ha kérhetem.Köszönöm!
-
yvsmad
őstag
válasz
Bootyhunter #5597 üzenetére
Próbáld meg visszatenni az 1.3-as firmet.
-
Bootyhunter
tag
Sziasztok!
Pio BDR 207D íróm van. Nemrég frissítettem 1.6-os fw-re. Frissítés óta folyamatosan rontja az 50-es Verbatim lemezeket, a 25-öst (Panasonic MID: MEI-T02-001) megírja elvileg hibátlanul, de mégsem jó mert nem tudom írás után vlc-vel lejátszani az mkv filmeket a lemezről, sőt ha visszamásolom ssd-re akkor sem tudom lejátszani. 4x-es sebességgel írtam, próbáljam lassabban? Vagy lemez hiba lehet? Verbatim és panasonic lemezeket használok. Már bánom hogy 1.6-ra frissítettem, 1.3-al nem volt semmi bajom
Lehet megpróbálom valami olcsóbb lemezzel hátha..
Más: Img burn-t ha elindítom, hiába kattolok a "show disc layout editor"-ra nem jön elő, miért?? Valahogy másképp elő tudom varázsolni?
Ui.: Lemaradt, hogy legtöbbször a lemez felénél, kb rétegváltásnál rontja el (szerintem) az 50-es lemezeket.
-
adamcsik
aktív tag
Üdv! Milyen progival tudok bluray egy filmből kihagyni felesleges feliratkat és hangsávokat? (máskülönben nem fér rá egy BD25-ös lemezre)
-
yvsmad
őstag
válasz
chrishorvath #5593 üzenetére
Ha vissza tudod másolni HDD-re, akkor a lemez jól van megírva, nem lemezolvasási probléma van.
Esetleg próbálkozz másik lejátszóval. -
chrishorvath
csendes újonc
Sziasztok!
Kiírtam egy nagyobb méretű MKV filmet (11,1 GB) adatlemezként ImgBurnnel Blu -ray lemezre. Hiba üzenetet nem kaptam. Még külön bitről bitre összehasonlítottam a forrás file-t és a lemezen lévő kiírt file-t (TC-vel).
Amikor le akarom játszani a lemezen lévő file-t nem indul el a VLC.
Arra gondolok túl nagy esetleg a MKV mérte, mivel ha a lemezen lévő file-t visszamásolom HDD-re, gond nélkül olvassa a VLC.
Nem érdemes így kiírni Blu -ray-re nagy MKV-et adatlemezként csak Blu-ray Video formátumban?
A Pioneer BRD-XD05TB író USB 3.0 alatt csatlakozik egy i5-ös Laptophoz és 6 GB Ramhoz.
A másik kérdésem ImgBurnbe valahol be lehet állítani azt, hogy ne zárja le automatikusan a lemezeket? Szerintem ez a remek opció valahogy kimaradt belőle.
Köszönöm a segítséget
-
mookica
tag
Okés, köszi! Ezzel sokat segítettél. Vebatim vagy Asus lesz a kiválasztott.
-
mookica
tag
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy Blu-Ray író vásárlás előtt állok és nem tudom hogy van-e különbség a BD fájlok és a 3D BD fájlok kiírása közt. Tehát ha megveszek egy Blu-Ray írót, az fog tudni 3D-s lemezeket is írni? -
gabee5224
csendes tag
A probléma megoldódott. Az írási sebesség volt a gond. Imgburn azt mutatta 8x-osan írhatom max, a verbatim bd-n az volt h 6x-osan írható. Én 6x-osan írtam, sokszor hibázott. 33-ból 7-szer. 4x-es írásnál is volt hiba. A 3-2,4x-es írási sebességeket ki sem próbáltam. De a 2x-es írási sebesség az bejött. Sokáig ír, de legalább jól megírja.
-
törölt tag
Üdv
BD25 iso írásánál volt pár buffer ürülésem. Okozhat ez problémát asztali lejátszóban?
Író: Pio BDR 207
Lemez : Verba CMCMAG-BA5-000
Író prg:IMGBurnszerk:
Nem tiszta valami. Folyamatosan leürül a buffer, NAS-ról történő írás esetén. De tegnap még jó volt. És a másolás is TC alatt 85000 körüli. Egy BD25 kb 3-4 perc -
M107
addikt
válasz
85EasyRider #5581 üzenetére
Akkor a leírtak szerint 80%-ban lemez hiba lehet.
-
85EasyRider
csendes tag
Azóta 3 bd25-öst simán ki írt. Viszont még 50-est nem próbáltam.
Ja és igen hever Pio írójával is megpróbáltunk rá írni és az sem sikerült.
Egyébként csak kb 5x írtam rá.
Igazából Dec. környékén vettem, úgyhogy arra gondoltam vissza viszem a boltba. -
gg72
veterán
válasz
85EasyRider #5577 üzenetére
Annak az írónak folyatamatosan gondja van az 50GB újraírható lemezekkel, szóval ne nagyon nyugodj meg...
-
M107
addikt
válasz
Egy teljes törlést próbálj meg rajta ha még megvan a lemez, és úgy próbáld meg kiírni.
Amúgy 10-15 újraírás után mindig egy teljes törlés javasolt.
Igaz az + másfél óra BD-RE 50 GB esetén, de megéri. -
M107
addikt
válasz
Biztos, hogy a lemez ment tönkre ?
Próbáltad más íróval is ?
Nem állítom, hogy nem a lemez a ludas, mennyi újraírást eszközöltél rá.
Nekem egy kis Régi szaros Pio 206D-m van de még újraírható BD-RE nem produkált.
Pedig írtam vele már un nem ajánlott lemezeket is BD-RE gondolok többször is, ismerős 25-50 GB Maxell BD-RE lemezeit már vagy 100-200 X pergettem ki de még mindig gyorsan és megbízthatóan olvassa bármi.De lehet anyag hiba is nem kétlem, csak furcsa.
UI:
És a Maxell BD-RE nem 1 kategória a Verbatimmal ha még az CMC mides lenne is.
-
juhi56
tag
Hali!
Milyen laptop-ba való blu-ray írót ajállanátok? Ha egyátalán van laptop-ba gyártott, mert én nem találtam még a neten. -
gg72
veterán
válasz
85EasyRider #5574 üzenetére
-
85EasyRider
csendes tag
Sziasztok!
Már túl vagyok pár BD lemez íráson, de azért még inkább kezdőnek mondanám magam
Most azért fordulok hozzátok, mert ki akartam írni egy filmet (Mad Max - A harag útja 3D BD50 iso)
Verbatim 50-es újraírható lemezre, de sajnos nem sikerült
2x is próbáltam. A hiba után írtam a lemezre mást, azzal nem volt gond. Aztán elindítottam a filmet pc-n és azzal sem volt gond (legalábbis bele tekertem és jónak tűnt). Aztán próbáltam újra ki írni és ugyan ott ugyan azzal a hibával megállt az írás és ezt a hiba üzenetet kaptam amit a képen láttok. Ha tudnátok segíteni azt megköszönném! -
Van ezzel: Ashampoo® Burning Studio 18 tapasztalata valakinek? esetleg véleménye? Előre is köszönöm, nem csak BD írásra használnám. 20 euro körül jutok hozzá, de ma lehet, hogy lényegesen olcsóbban is.
-
Csabi1984
addikt
válasz
Bajusz2010 #5571 üzenetére
Köszönöm Ismerem az oldalt csak ahhoz, hogy letölthessem a "gány"nélküli verziót ahhoz fizetnem kell sajnos
-
gg72
veterán
válasz
spiky03 #5569 üzenetére
Ezt én is szoktam csinálni, vagy használom ezt az angol nyelvű és fizetős oldalt, szinte mindenhez találni borítót és label-t kifogástalan minőségben: [customaniacs].
-
Csabi1984
addikt
Én is érdeklődnék hasonló oldallal kapcsolatban. DVD cimkék csak-csak akadnak de bluray címkéből inkább kreáltak vannak sajnos
-
Bajusz2010
tag
Kérdezni szeretném, miután a Fullcovers nem elérhető, tud valaki ajánlani valamilyen oldalt ahol sok BD magyar nyelvű borítót lehet találni?
(Coverslub sajnos elég gyenge választékkal bír). -
fricc_
tag
Szia!
Bocs, hogy visszakérdezek, csak nem teljesen világos mit szeretnél?
Kinek a jelentkezését várod? Aki rendelkezik a majdani kiszemelt íróval?
Milyen pár lemezt? Olvastad a "társ topicban" az ajánlott lemezeket?
Valamint a kérdésed (már ha első a típus kiválasztásal) lehet, hogy inkább ebbe a topicba való. -
koxi20
csendes tag
Sziasztok
Külső író vásárlás előtt állok, és segítséget szeretnék kérni.
Van e valaki közületek aki megírna nekem egy pár lemezt tesztelésre, természetesen nem ingyen kérném.
Részleteket privátban megbeszéljük.
Bp átvétel.Előre is köszönöm.
-
patroly61
tag
Csak egy tipp.
Lehet, hogy az automatikus írási sebesség meg max-ra van állítva és azért ír gyorsabban. Eleinte én csak a kezdőlapon állítottam be a sebességet és csodálkoztam, hogy mégis max-on írja. Később jöttem rá, hogy minden lemez típushoz be kell állítani az automatikus sebességet és utána már nem kell többet ugyanazon lemez típusnál.
-
gg72
veterán
válasz
magyaristvan #5562 üzenetére
Az is lehet, hogy az adott lemezt az íród nem is képes 2X sebességen írni, 4X van beállítva az FW-jében. De én ennél a Samsung írónál már semmin sem csodálkozom, az utóbbi időben te vagy a harmadik, aki valamilyen írási anomáliákat fedez fel ennél a típusnál...
-
magyaristvan
csendes tag
-Asztali gép. Minden lehetséges merevlemezt használó programot lekapcsoltam, torrent stb. Külön partíción van a felírandó anyag és nem töredezett a cucc, viszont tény hogy ugyanazon merevlemezen. Már csak a tűzfal és antivirus megy, hacsak nem vettem észre valami rejtett háttérprogramot.
-A 2x-esre beállított sebesség lazán felmegy exponenciálisan 4x fölé. -
gg72
veterán
válasz
magyaristvan #5560 üzenetére
- Az nem túl szerencsés, ha megáll az írás, közben ne használd a merevlemezt, amin a kiírandó anyag van. Mivel külső íróról van szó, így feltételezem, hogy laptopra van rákötve, ott általában eleve kisebb az adatátviteli sebesség, plusz korlát még az USB 2.0 is.
- Mennyivel ír gyorsabban? Ha csak egy-két tizeddel, az nem gond.
- A sávosodás nem probléma, ezt az ingadozó írási sebesség is okozhatja. -
magyaristvan
csendes tag
válasz
A.tessz #5559 üzenetére
Ilyen íróm van, lemez a hibás. Van néhány verbatim lemezem amire nekem is ezt írja ki. Másik rendelés ugyanaz a típusú lemez azt meg felismeri.
Általános kérdés:
-Írás közben ha ingadozik az írási sebesség az ellen lehet tenni? Mi okozhatja? Ha leesik 0-ra az ront az írás minőségén?
-ImgBurn-nél ha beállítom hogy 2x-esen írjon miért ír gyorsabban?
-A lemez írott felületén írás után ha látok jól észrevehető sávokat az gond? -
A.tessz
senior tag
Sziasztok, samsung se506 blu ray író, most szereztem. (teljesen új )Image burn programmal próbálok verbatim, bd-r 25 lemezt írni. Media not present üzenetet dobja. Szerintetek, vigyem vissza gariba, vagy valamit rosszul csináltam?
Köszi Üdv Attila
-
Csabi1984
addikt
A BD lemezen levő alkoholos filccel megírt szövegre rányomtatok akkor a festék réteg elfedi vagy látszódni fog a szöveg?
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Annak idején lehetett olyat hallani ha lemezre nyomtatunk akkor előfordulhat, hogy a lejátszó ne játssza le. Tény, hogy ez a téma DVD korszakában érdekelt azóta letettem róla. Nem tudom, hogy a Printable Bluray diskek esetében mi a helyzet?
-
gg72
veterán
válasz
mazsi70 #5545 üzenetére
1920*1080 felbontást visznek csak az asztali lejátszók. A megoldás: [uncropMKV]
-
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
Adott egy mkv film 1920 x 1040 felbontásban .
TS muxerrel készítettem BD iso fájlt .
A gond ,hogy egyik asztali BD lejátszóm sem látja .
Valami megoldás ? -
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
Most melyik az ajánlott bluray író ?
Az 5 éves LG kezd hibázni . -
gg72
veterán
válasz
Sarcophagus #5539 üzenetére
Általában az OFF-ot javasolják, de sok különbséget én sem vettem észre.
-
Sarcophagus
csendes tag
Sziasztok!
Az ImgBurn programnál az írás részénél az opc-t érdemes-e használni,vagy csak bekavar az írásba?Én írtam így-is úgy-is nem vettem észre különbséget.Ha esetleg van valakinek ezzel kapcsolatba tapasztalata,és megosztaná azt megköszönném! -
Joshi
titán
Sikerült megírni a That's lemezt, igaz nem mertem 4x-es sebességen írni csak 2x-en.
Így már nem merem az íróra fogni az íráshibát, lehet hogy valami PC oldali galiba lehetett. Mindenesetre bosszantó a dolog. Írásminőséget nem tudok ellenőrizni, de a filmbe belenézve nincs gond.
-
Joshi
titán
Azóta nem írtam lemezt, de még van 7db That's lemezem akkor megpróbálom azzal. Azért szeretném újrarakni vagy visszarakni a régebbi fw-t, mert lehet hogy valami nem jól sikerült frissítés közben. Hiba nem volt és ahogy írtam az újraírható lemezt gond nélkül megírta. Na majd megírom hogy mi lett a That's lemezzel.
-
gg72
veterán
Nekem sajnos nincs meg, a neten talán valahol fellelhető.
Miért, azóta másik lemezt is elrontott? Ha az FW lenne a hibás, már biztosan többen is panaszkodnának (pl én, aki ezzel az FW-vel rengeteg lemezt megírtam már gond nélkül) és a Pioneer is javította volna a dolgot, így ennek szerintem nagyon kicsi a valószínűsége. -
Joshi
titán
gg72
Valahonnan beszerezhető a nyers firmware .bin vagy hasonló flashelhető formátumban? -
fricc_
tag
Ha minden kötél szakad, az ImgBurnnel is tudsz adatot írni :-)
-
válasz
MaxxDamage #5527 üzenetére
ArcSoft TotalMedia Extreme 3 progival minden gond nélkül felirtam 3db 50-es BD-RE DL lemezre a motyót... (csak kár, hogy trial és 15 nap múlva lejár és az website-n sem találom a megvételi módját a full verziónak)
Ezt adták a Pio dobozos íróhoz, csak a 2.0-s verziót, ez a 3.0-s kicsivel jobb is!
L
-
válasz
MaxxDamage #5526 üzenetére
Pontosabban...
Lemez behelyezésnél ez jön elő..(mégse-re megyek)
Neroval ezt produkálja...
(sajnos nincs meg az a programom amit a dobozos Pio-hoz mellékeltek, mert az író behalt és garanciába (24 hó Zóna Computers) vissza lett küldve, csere darab nem volt és vissza kaptam a pénzem - még pár éve volt ez..)L
-
Sziasztok,
Pioneer BDR-209EBK Dobozos verzióhoz volt még Lemez és azon volt egy (nekem jó) író szoftver, mi is volt annak a neve?
Nero -val egyszerűen nem tudok felírni 50GB BD-RE lemezre vegyes tartalmat, mert íráshiba amit kiír
Most elkezdtem úgy, hogy intéző megnyit (magát lemezt) és áthúztam a tartalmat, de így 4hr+ az írási idő.. (WTF?!) /vagy több..../ hol a hiba vajon?L
-
3iksz
csendes újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, ha lehet..
BD Rebuilderrel kapcsolatban
Hogyan lehetne egy blu-ray lemezt úgy tömöríteni, hogy a hang megmaradjon eredeti állapotában?
Van egy MA 96 khz/24bit 5.1 hangsáv és ezt szeretném megőrizni (kép nincs is jelen esetben) de lebutítja 48khz-re. Továbbá jó lenne átkonvertálni dvd-re mivel kényelmesen ráférne arra is.Más esetben pedig LPCM, 2 ch, 1536 kbps, 16-bit, 48 kHz hangsávot tömöríti le sajnos 224 kbps-re. Az 5.1-et megtartja eredetiben. Nekem a hang lenne a fontosabb nem a kép minőség, mivel koncerteket nézek és jobban szeretném, ha inkább a képet tömörítené, hogy ráférjen a sima 25 gb-os lemezre.
Valami beállítási gond lehet? Hol lehetne ezt javítani?
Köszönöm a segítséget! -
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Mitől lehet, hogy a Verbatim újraírható Bluray lemezemet nem tudom teljesen formázni (Imgburn). Sajnos 65% fölé nem megy! A lemez nem új mert párszor írtam rá filmet
-
gg72
veterán
Keresd [Szaszapi] kollégát PÜ-ben, ő tudtommal jártas ebben.
-
sirig
csendes tag
Sziasztok !
Először is, had írjam le, le hogy nem vagyok a letöltések (torrentezés) híve, de ez a Disney mizéria, nagyon feldühít !
Gyűjtő vagyok, több mint 1100 eredeti Blu-ray filmem van. Ebből 60% külföldi beszerzés. Sajnos, rá kellet jönnöm (most nem mennék bele, hogy ki a ludas: Disney vagy ProVideo), hogy ez a kialakult helyzet, így, elfogadhatatlan számomra.
A családban mindenki nagy filmrajongó. Moziba rendszeresen járunk és otthon is, esténként, sokszor együtt nézzük a BD-ket, majd végeztével megbeszéljük a látottakat, mindenki elmondja véleményét. A gond most annyi, hogy ezt már nem tudjuk, ebben a formában, tovább gyakorolni. Feleségemnek, sajnos, szüksége van a magyar szinkronra, a gyereknek még talán előnyt is jelent (fejlesztik nyelvtudásukat), de mint család, csak szinkronnal tudjuk együtt megnézni a filmet.
A hosszú bevezető után, most végre kibökném, hogy mit is szeretnék.
Fiam hívta fel a figyelmem, hogy egy ismert magyar torrent oldalon, szinkronosan vannak fent a legújabb Disney BD-k. Letörtöttem az egyiket és egész őszintén, teljesen rácsodálkoztam !
A külföldi BD itt van a polcomom, rögtön újra belenéztem és teljesen megegyezik még a menü is a letöltött és az eredeti BD-n. Annyi a különbség, hogy a menüben kilehet választani a "Magyar DD 5.1", de az egész ISO fájl, 1:1 másolata az eredeti BD-nek !
A hétvégén végig az internetet fürkésztem, de sajnos, nem tudtam megtalálni, melyik Blu-ray szerkesztő programmal lehet ezt megcsinálni. Azzal már tisztában vagyok, hogy a DVD-ről van a hang és a felírat. Ezt Tsmuxerrel csinálhatják (rögtön át is kódoltatják "t2ms" és "sup" fájlokká) majd lassítják a PAL (25fps) és NTSC (23.976fps) miatt. Gondolom, ezt már a BD szerekesztő programmal lehet megcsinálni.
Megtudná valaki mondani, hogy melyik ez a BD szerkesztő program, amivel a BD struktúrájában tudunk módosításokat csinálni (pl. a menüben + kiválasztható nyelvet és feliratot hozzáadni) ? -
INMOTEP
őstag
Üdv mindenki ,egy kis segítségre volna szükségem .Már 2 napja vacakolok és nem jutok előre ,az egész ott kezdődik hogy MDS Fájlt szeretnék kiirni Imgburn el .Amit kiakarok irni kaptam hozzá egy leirást is miszerint csak Verbatim DVD+R DL 8.5 gb os Lemezzel lehet kiírni és csak bizonyos dvd irók lesznek jók hozzá .Ami szerencsére a gépemben van dvd iró jó is .
Itt a leirás hogy kellene csinálni "
A kiíráshoz mondanék pár infót. Csak VErbatim DVD+R DL (8.5GB) lemezzel fog működni.
A következő DVD-írókkal fog működni (mással nem lesz jó, kár próbálkozni).
mAsus
1608P = Baugleich wie Pioneer DVR-109Pioneer
Alle Pioneer DVR-108 bis 116 und DVR-212 bis 216 funktionieren.DVR- MCC // mittels FW auf DVR-108 crossflashen
DVR-108 // FW: PioData DVR-108DX FW118EU // http://flashman.rpc1.org/Firmwares/index.php?path=PIONEER%2FDVR-108%2FPIODATA/
DVR-A09XLB // Firmware: 1.59
DVR-109 // FW: Buffalo 8.57 (Speedpatched geht auch!)
DVR-110 // Firmware: 1.39
DVR-111 // Firmware: 1.29 seems crucial
DVR-112 // Firmware: 1.09
DVR-115 // FW: 1.18
DVR-212 // Firmware: 1.21
DVR-216 // (FW: 1.09)LITE-ON
LH-20A1L // FW: BL06
DH-20A3S
DH-20A4PMATSHITA
BD-CMB UJ-120 [FW: 1.00]
BD-MLT UJ-220S [FW: 1.01]
BD-MLT UJ230AS
UJ-850S [FW1.60]Optiarc
AD-5680H [FW: 3AHB]Kiíráshoz a következő program kell: IMGBURN.
Írási sebesség: leglassúbb.Plextor:
1. DVD+R DL einlegen
2. PlexUtilities starten
3. "Advanced Control" öffnen => "Bit Setting" klicken
4. Bit Setting: "Query" drücken => bei "Change Booktype to" DVD-ROM auswählen und CHANGE drücken
5. Wieder zurück links ins Menü: "PlexSPEED" drücken
5.1 USER aus wählen und den Riegel auf 2.4x stellen
6. PLEX UTILITIES minimieren7. ImgBurn öffnen => Write Image to file disc; die kleinere Datei öffnen => *.mds
8. Geschwindigkeit im ImgBurn auf minimum stellen
9. BrennenATTENTION / Wichtig:
- Bitte nichts am PC machen solang gebrannt wird (wg. Buffer), also auch kein surfen usw.
- Brenndauer ca. 25min bei 4xAsus & Pioneer:
0. DVD+R DL einlegen
1. ImgBurn öffnen => Write Image to file disc; die kleinere Datei öffnen => *.mds
2. Geschwindigkeit im ImgBurn auf minimum stellen
3. BrennenNos nekem pont Pioner 111 esem van Firmware: 1.29 . DVD Lemez is az amit ir .A problémám ott kezdődik hogy nem tudom az IMGBURN Ben beállítani a Book Type" -ot DVD-ROM ra .Amikor beakarom állitani ezt irja : Fialed Reason Invalid Command Operation Code ...... Ha pedig rányomok a dvd kiiirására akkor pedig olyan hibákat dob ki hogy L0 Data Zone Capacity failed .... Ha valaki tudna valamit irni erre hálás lennék
-
gg72
veterán
válasz
zoltan9x9 #5506 üzenetére
Valami sántít, mert az [első hsz.edben] éppen egy ISO fájl kiírása közben történt hiba, tehát az elméleted nem igazán állja meg a helyét, miszerint "tehát valami ok miatt csak az iso képfájlokat írja ki hibátlanul". Vagy tévednék?
Én továbbra is azt tanácsolom, amit először is: próbálj ki másik hemgerből származó Verbatim, vagy egy egészen más típusú lemezt (lehetőleg újraírhatót, hogy ne egyszer írhatók menjenek sorban kárba), illetve egy másik írószoftvert.
-
zoltan9x9
újonc
Megirtam két dvd és egy BD iso képfájlt, tökéletesen, hiba nélkül, majd amikor egy BDMV és CERTIFICATE mappából álló bd filmet akartam kiírni, alighogy elindult az írás, leállt és a következő hibaüzenet jelent meg, amit mellékeltem. Tehát valami ok miatt, csak az iso képfájlokat írja ki hibátlanul ? Van valami ötlet ? Előre is köszi.A mellékelt képeken levő műveletek mind mai termékek. Egyiken a tökéletes, másikon a hibás írás...utána a hibás írás leállítás utáni hibajelzése
-
gg72
veterán
válasz
zoltan9x9 #5504 üzenetére
Más képfájl kiírásánál is előjön a hiba? Ha igen, akkor:
1) rosszak a lemezek, vagy
2) haldoklik az író.
Próbálj ki más típusú lemezt, pl. újraírhatót, ha azzel is ez van, akkor szerintem annyi az LG írónak (ahogy nézem, nem egy mai darab). Esetleg kipróbálhatsz egy másik íróprogramot is, de szerintem annak a legkisebb az esélye, hogy az ImgBurn ront el valamit. -
zoltan9x9
újonc
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni. Eddig nem voltak különösebb problémáim a BD írással, de az utóbbi időben 3-4 BD 25-ös Verba lemezem is leállt az írás kb felénél, ISO -t és BD 25-öt is írtam. Ez egyik napról a másikra történt, sem az op. rendszer, sem az író program nem lett újratelepítve vagy megpiszkálva. A lemezek is ugyanabból a hengerből származnak, mint amelyikből még sikeresen meg tudtam írni a filmeket. Mellékelném az utolsó két hibás írás képét, hátha tudtok segíteni. Előre is hálás köszönet.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Amazon Kindle
- MIUI / HyperOS topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO 2TB M.2 NVMe ssd eladó /Garanciás/
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo 1TB SSD-k állapottól függően 18-23k között
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest