- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Sziasztok! A gépem nem hajlandó alvó állapotba menni amíg fut az utorrent
Abból állapítottam meg hogy amikor kézzel bekapcsolom az alvó állapotot akkor a gépem 1 másodpercre alvó állapotba kerül és már azon nyomban fel is ébred. Ha pedig kikapcsolom az utorrentet akkor működik az alvó állapot. Hol és mit kell beállítani az utorrentben
Köszönöm a válaszokat
-
-
-
Sziasztok!
Ha gondoljátok, nézzetek rá, készítettem egy leírást, képekkel, hogy oldottam meg a halott torrent problémát.
-
woodworm
veterán
válasz
Dr.FantastiK #52208 üzenetére
Webui-n nincs tracker error az oldalsávban. A megoldás a hiányzó tracker a "Tracker" fülön.
-
-
-
Sziasztok!
Csak érdeklődnék, ti hogy szoktátok megkeresni, megtalálni a halott torrenteket qbittorrent kliensben?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest