- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Kezdő vagyok #52187 üzenetére
A minél gyorsabb feltöltés érdekében, hogyan kell beállítani a qbittorrentet?
Jelenlegi:
Globális kapcs.: 500
Torrentenkénti: 100
Globális fel: 300
Torrentenkénti fel: 60#52076Dragon3000 írja:
Kapcsolatok terén elég csak a globálist állítani, a többit a kliensre is lehet bízni.
Az alsó háromból vedd ki a pipát !
A legfelsőt meg mondjuk 50, azaz ötvenesével csökkentsd addig, amig nem lesz jó !Lehet, hogy 200-nál már okés lesz.
Nekem is Dragon3000 javaslata segített
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Nemrég lett újtatelepítve a gép,qbitorrentet használok,és az benne az érdekes,ha elindítom a qbitet(mivel nem automatikusan induló program nálam),a Mozilla Firefox böngészőt a kezdetben néha nem tudom elindítani az asztalról.
Rossz beállítást használok esetleg?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
csaba951
veterán
válasz
makoss #52185 üzenetére
>utána pár másodperc vissza
Vadász, vadász! Te xxxxni jársz ide.
Addig ne kapcsold ki a gépet vagy indítsd el újra a klienst amíg a kilépés után el nem tűnik teljesen a Feladatkezelőből a qBittorrent sor. A háttérfolyamatok között se fusson.
A fentin kívül még az is segít, ha a fő ablakban az adott torrent soron jobbkikkelve Torrent options... -> Download in sequential order: legyen bepipálva.
>Ez mit csinál amúgy?
Program indításkor gyorsabban fog újra folytatódni a letöltés, illetve gyorsabb lesz a program bezárás (sok torrent esetén).
-
makoss
veterán
válasz
csaba951 #52183 üzenetére
Most 690 db, de 900-ra van beállítva
Amúgy megnéztem, azt sem muszáj kikapcsolni, 85%-nál járt mikor kikapcsoltam a qBittorrentet, utána pár másodperc vissza, és visszább állt 62%-raEz mit csinál amúgy?
Options -> Advanced -> Resume data storage type (requires restart): SQLite database (experimental)
-
makoss
veterán
válasz
enginev3.0 #52180 üzenetére
Így van nekem is.
-
makoss
veterán
válasz
enginev3.0 #52180 üzenetére
Hol van ez pontosan? eszközkezelő,
-
makoss
veterán
válasz
enginev3.0 #52178 üzenetére
SSD van, nem tudok róla, de ezt a hibát hogyan lehetne megszüntetni?
Járt már így valaki? -
makoss
veterán
válasz
shadow1901 #52176 üzenetére
Nem, újrakezdte.
Nem érdekelne ha 44 Gb-ot nem órákig szedne úgy, hogy közben böngészni alig lehet -
makoss
veterán
Üdv!
Arra tud már valaki megoldást, hogy a már tegnap megkezdett torrent letöltést miért kezdi 0-ról másnap?
Kb 25-30%-on állt tegnap, ma gépindítás után 0%-ról kezdte, nem ott ahol abbahagyta -
Nyíl
tag
válasz
shadow1901 #52173 üzenetére
Renben, értem. Észre sem vettem, hogy szabad regisztráció van, szóval köszönöm, hogy szóltál.
-
shadow1901
aktív tag
Regisztráció működik, bár nem toltam végig a folyamatot, nem kell sokadik ugyan olyan oldal. De ez a "bonyodalom" elment mellettem, meg ugye ez nem az. Név ellenére sem. Így még a visszaállítással próbálkoznom is felesleges. Az volt az első torrentoldalam, így már a kora miatt nosztalgiából szerettem volna csak.
-
Nyíl
tag
válasz
totron #52169 üzenetére
A frissen alapított Majomparádéra gondoltam a #52166 hozzászólásomból. Mivel ők kiváltak a Microbit-ből nem kapták meg a felhasználói adatbázist, azért annó oda külön kellett regisztrálni induláskor. Nem tudom mi lett a történet vége, hogy a Microbit megszűnésével megkapták e végül az adatbázist, és a mostani oldal az e, amit akkor alapítottak "új ként", mert pár évig nem torrenteztem és töröltek, újra kellett regisztrálnom nekem is.
shadow1901
+ Ha nem léptél be rég óta, már biztosan törölték. Van egy meghívóm, ha szeretnél regisztrálni. -
shadow1901
aktív tag
válasz
Cs1csó #52170 üzenetére
Az megvan, hogy hibával nem töltött be az oldal amikor töröltem? De azóta/akkor meg is szűnt, szóval biztos láttam volna. Esetleg a már nem létező emailemen lévő üzenetben? Illetve indulásnál lehet volt vastagon szedve pirosan, csak az sem most volt. (Ha jól értem)
#52169 totron
Az "új oldal" szerintem a mostani parádé, ami kivált az egyesülés után X idővel. Új regisztrációkkal.
Micro megszűnt, ott folytatódott a régi majom+valami, ott lehetett használni a régi majmos accot.
Remélem jól értettem.Lényeg: ne próbálkozzak azzal az accounttal, nem fog menni a név egyezés ellenére sem.
-
Cs1csó
titán
válasz
shadow1901 #52167 üzenetére
Amikor egy régi oldal belépési adataival egy új oldalry is be lehet lepni azt jellmezően reklámozni szokták a régi oldalon.
Tehát ha semmi ilyen jelzés nem volt akkor teljesen függetlenek. -
Nyíl
tag
Pontosabban nem, elírtam ez előző hozzászólásban, az új oldalra külön kellett regisztrálni. (Már nem tudtam szerkeszteni az előzőt.)
Szerk.:
#52167shadow1901
Pár évig nem torrenteztem, pontosan nem tudom, de ha a feltételezésem helyes, hogy megszűnt a Microbit és az új oldal maradt, oda külön kellett regisztrálni. -
Nyíl
tag
válasz
shadow1901 #52165 üzenetére
Most megy az oldal rendesen. De igen, még a régi Majomparádé amikor egyesült a Transfer trackkerrel (ha jól emlékszem) utána lett a nevük Microbit. De az az oldam már nem tetszett néhányaknak így kiváltak és megalapítottak egy új Majomparádét. Pár évig nem torrenteztem szóval nem tudom pontosan, de gondolom a Microbit megszűnt és maradt az új oldal ami most is elérhető.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
tibaimp #52087 üzenetére
Újra megy? Nem ők voltak akik microbit néven mentek egy időben? Próbáltam néhány jelszót, de nem engedett be egyikkel sem. Viszont kaptam 1 óra pihit, jelszó emlékeztetőt meg rég nem létező email miatt nem akartam még kérni. Volt egy hosszabb idő amikor próbálkoztam de ilyensmi hiba volt sokáig, így töröltem a könyvjelzőkből. Szóval megy? 2023-as hír a legutolsó...
-
celafat
tag
Sziasztok! jópár éve nem használtam torrentet, de most felraktam a qBittorentet. Az a gondom vele, ha egy torrentnél elfogy a seed akkor csak vár, de nem ugrik automatikusan a következő letöltéshez. Nézegettem a beállításokat, de nem nagyon találtam rá megfelelő opciót. Be lehet ezt valahogy állítani?
-
Winne
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #52160 üzenetére
Én is módosítani fogok már paramétereket, mert egy-egy film felkerül 6-8 változatban és ilyenkor a 60-80 GB-os darabokat is szedi ugyanúgy. Na az nem igazán segít az erőforrásnak sem, meg sok nem is megy vissza.
-
válasz
Dragon3000 #52161 üzenetére
Igen tudom, hogy működik az autodl, de mindegy is, nem fontos...
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #52160 üzenetére
Miért mik kerülnek fel? Attól, hogy valaki autodl-t használ még nem jelenti azt, hogy minden torrentet leszed vele...
-
Azért brutális, hogy mik fel nem kerülnek néha a magra, mint pl. most is... Ilyenkor hálát adok, hogy nincs auto dl-em.
-
-
Winne
nagyúr
Csak nálam jutott arra a szintre a torrentezés, hogy az átlagos új filmek a korábbi 4-6x-os visszatöltési aránya 1 nap után 2 környékére esett vissza magon, vagy a Streaming tényleg ennyire megölte a torrentet?
-
-
Dr.FantastiK
őstag
Az Utorrent 3.6 tele szokot lenni Malware cucokkal, attol fuggetlen hogy honan lett letoltve.
ha megis Utorrent kell akkor csak a regi 2.2.1 verziot !! -
_DiEGO_
őstag
-
Vertigo18
addikt
Biztos nem kompatibilitási probléma, hiszen tegnap még jó volt, újrahúztam a rendszert, ma meg már nem jó.
Beállítottam azt is, hogy rendszergazdaként futtassa a Utorrentet, de így sem aktív az a gomb. Bár nem tudom min változtatna, hiszen így is, úgy is alapértelmezettként van beállítva hozzá a Utorrent. -
-
Cs1csó
titán
"utorrent 2.2.1" release date: 2011.05.18
Közel 14 éves! -
_DiEGO_
őstag
válasz
Vertigo18 #52140 üzenetére
nMAG oldalon van a gondod, ne csodálkozz, de egyre több helyen is kizárják az uTorrent és a BitTorrent régi klienseket. Még-még működgetnek, de bizonyos torrenteket eleve nem engedik letölteni uTorrent kliensnek.
A Támogatott kliensek: qBittorrent | Vuze | rTorrent | KTorrent | Deluge | Transmission
Egyedül -
Vertigo18
addikt
Rengeteget használtam ezt a torrent programot, de ilyen problémám még sosem volt. Az a feature, hogy felugorjon egy ablak a torrent megnyitásakor mindig is idegesített, az első dolog volt, hogy kikapcsoltam most is. Be van állítva, hogy minden torrentet egy bizonyos mappába töltsön, ezek után ne kérdezgessen már rá, hogy hova tegye! Hát oda, ahova előre kértem...
A társítás is oké, hiszen akár intézőből, akár TC-ből, akár böngészőből, a letöltések közül indítom a .torrent filet, azonnal a Utorrent nyílna meg. De azt írja, hogy már meg van nyitva. Én nem azt szeretném, hogy "megnyissa" a programot, hanem hogy a 24/7-ben futó programmal azonnal kezdje meg a letöltést. Viszont ilyet nem találtam sehol. ez eddig alapértelmezetten így történt.
Most lementem a torrent filet, majd a Utorrenten belül a hozzáadás ("+") gombbal kikeresem és ott nyitom meg, ami roppant körülményes.... -
brd
nagyúr
válasz
totron #52132 üzenetére
Settings/UI Settings és ott a "When Adding Torrents" szekcióban a "Don't start the download automatically" és "Show a window that display the files inside the torrent" elől pipa ki. Ezektől elkezdi letölteni kérdés nélkül a file-t, amikor megnyitod. Viszont nálad valószínű azzal van a baj, ahogyan a társítás be van állítva (esetleg, ahogyan a böngésző(?) elindítja a klienst); arrafelé kellene keresgélni (újratársítani máshogyan)?)...).
-
woodworm
veterán
Szerintem az utorrent futásával van gond és nem a társítással.
-
Kekmen
senior tag
válasz
Vertigo18 #52129 üzenetére
Bár már 6-7 éve nem használok uTorrentet, de emlékeim szerint ott is van a torrent megnyitása után egy felugró ablak, hogy hová szeretnéd letölteni, a teljes tartalmat, vagy csak egy részét, priorizálni lehetett a torrenteket, tehát volt pár funkció. Ha ezt leokézted, akkor indult el a letöltés. Ami te szeretnél, hogy ne kérdezzen semmit, csak töltse az előzőleg beállított mappába automatikusan. Ha van is ilyen beállítás,azt a kliensben kell keresned, de mivel az uTorrent már réges-rég nem ajánlott és elavult kliens, nehezen fogsz hozzá itt segítséget találni. Amit tehetsz, hogy átnézed az összes beállítást.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Dr.FantastiK #52128 üzenetére
Sajnos ugyanazt írja ki így is... Szerintem a Utorrenten belül kell valahol beállítani azt, hogy ne újból megnyitni akarja a Utorrentet, hanem elkezdje letölteni a már megnyitott Utorrenttel.
Ezt írja ki konkrétan:
"It seems like uTorrent is already running, but not responding. Please close all uTorrent processes and try again." -
Vertigo18
addikt
válasz
enginev3.0 #52126 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
Vertigo18
addikt
Újrahúztam a 10 éve működő torrent kisgépemet másik oprendszerrel és elakadtam a Utorrentben. Hol kell beállítani azt, hogy ha megnyitok egy torrent fájlt (akár Total Commanderrel, akár intézőben duplakattal, akár böngészőnél a letöltések között...), akkor automatikusan elkezdje letölteni a háttérben már futó Utorrent programmal a torrentet? Most, ha egy .torrent kiterjesztésű fájlra kattolok azt írja ki, hogy már fut a Utorrent, zárjam be azt...
-
Doris
lelkes újonc
Aki honor telefonról torrentezik, milyen klienst tudna ajánlani? Flud processzor ébrentartás ellenére is leáll, vagy legalábbis nem seedel ncore felé
-
PPix
újonc
A RapidSeedbox seed szerver szolgáltatóval volt már valakinek dolga? Mennyire tudjátok ajánlani?
-
estikornel
tag
[Uraim, a letöltések elindultak.] Hogy mitől, azt nem tudom mert nem állítottam semmit, csak elmentem sétálni egyet, lehet ez volt a kulcs. Életre kelt az sh végű tracker. Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien segítettetek!
Ha bárki a One-t választja szolgáltatóként szerintem ezt a ZTE routert ne fogadjátok el, mert ez nagyon béna.
-
kutga
félisten
válasz
estikornel #52115 üzenetére
Ez sem az, akkor úgy tűnik mégsem a lan fülön van.
-
estikornel
tag
válasz
Intruder2k5 #52113 üzenetére
5-ből két letöltött torrent működött, ahol a cow.milkie.cc szerepel harmadiknak. A t.ncore.pro és t.ncore.sh trackerekhez nem tudok csatlakozni, ez beállítási hiba vagy csak simán most ténylegesen nem működik az a két tracker? A szóban forgó torrentek csak ezt a kettő trackert tartalmazzák.
Sajnálom, ha nem világos ahogy fogalmazok de annyira nem vagyok már/most képben a hálózatokkal úgy érzem mintha egy zsák virágföldnek kéne elmagyaráznotok mi van.
-
kutga
félisten
válasz
estikornel #52112 üzenetére
UPNP-t kikapcsoltad úgy látom a routerben és a kliensben is, addig jó. DMZ viszont nem erre való, a ZTE routerben kellene megadni egy port forwardot az 55655-ös külső port felőle a kliens ip címére és portjára. Szerintem a LAN fül alatt kellene keresni.
-
válasz
estikornel #52112 üzenetére
De most mivel van a konkrét problémád? Csak mert úgy tudom a t.ncore.pro tracker többnyire nem működik, helyette a t.ncore.sh illetve a cow.milkie.cc szokott menni.
-
estikornel
tag
válasz
Dr.FantastiK #52111 üzenetére
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
estikornel #52110 üzenetére
Az uj Alaplapnak tuti nincs semmi koze hozza' !!
Lehet a Routered szuri meg tul szigoruan a forgalmat !
probald meg DMZ -re allitani. -
estikornel
tag
válasz
Intruder2k5 #52109 üzenetére
Nem tudom mi a baj sajnos. Seeder biztos van a torrenthez amit szeretnék újra letölteni hogy seedelni tudjak én is és ne dobjanak ki.
Felhívnám a szolgáltatót hogy nem tudok torrentezni nem hiszem hogy kiküldenének miatta bárkit is.
Az új alaplap miatt mi lehet a baj? Az ezelőttiekkel nem volt semmi gond.
-
válasz
estikornel #52107 üzenetére
Ha nem tudsz egy trackerre csatlakozni, az valószínűleg nem forward probléma lesz, mert azt el kéne érd passzív módban is, legfeljebb a letöltés nem indul el, ha nincs aktív seed-er.
-
estikornel
tag
Kicsúsztam a szerkesztési időből, mégsem jó. Port ugyanúgy zárva, feladom...
[kép] Erre a trackerre tudtam csatlakozni, ahova kéne természetesen nem.
-
estikornel
tag
Sziasztok
One csoportba már írtam, hogy nem tudok belépni a ZTE F6600R routerembe, ami már megoldódott.
Tegnap új alaplapom lett, friss windows telepítés óta nem működik a qbittorent, azt írja elakadt a torrent. A yougetsignal.com szerint zárva vannak a portok.
A régi fiberhome routeren sikerült valahogy összehoznom, hogy tudjak portot nyitni az n betűs torrentoldal leírása szerint de ezen már nem megy, egyszerűen nem értem a menüjét ennek a majomnak.
Akinek ilyen ZTE F6600R típusú routere van és lépésről lépésre tudna segíteni annak nagyon megköszönném.
Nem tudom hogyan és miért, de kitöröltem egy torrent fájlt és újra megnyitottam és most működik. Hihetetlen.. nem tudom nyitva van-e a port vagy mi történt a reset óta, pedig semmit nem állítottam és nem is tudtam de hozzá nem nyúlok amíg jó.
-
Geth
veterán
-
sztanozs
veterán
Nagyon off, de ezt irtad:
Konténerizáld be, és akkor menni fog winfos alatt is, legyen az bármi.Attol meg hogy "bekonterizalja" meg nem biztos hogy menni fog windows alatt.
Siman lehetnek olyan komponensek amelyek architektura (arm vs x86) vagy kernel-specifikusak. Azt hiaba rakja kontenerbe, csak az adott architekturan es/vagy kernel verzion fog menni. A WSL nem biztosit neked architektura fuggetlenseget es ugyanazt a kernelt sem biztos, hogy fel tudod rakni WSL ala.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest