Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz Jack Oneill #36818 üzenetére
500-at bír simán.
SunMount3r: Gigának voltak ilyen lapjai pár éve,nézd meg a leírásba vagy neten az appoknál.[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #36852 üzenetére
Akkor az így néz ki elvileg, hogy 50000 KiB/s
-
mpo
veterán
Elindítottam egy letöltést (0,5%-nál tart) , de csak egy seeder van és 16 napig tartana.
Hogyan oldjam meg, hogy ne legyen hit&run, ha nem ezt, hanem egy másik verziót szednék le, ahol sok a seeder.Ha érted, akkor már elavult.
-
SunMount3r
nagyúr
Úgy tűnik helyre jött a hálózati gondom a Qbit-el. Nem tudom hogyan lehetséges ez, de lehet valami Win10 frissítés okozta, mert most a legutóbbit feltéve már tegnap óta nem áll fent a dolog, legalábbis a Speedtest-jeim szerint.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #36861 üzenetére
Nem, nem jött helyre, most estére megint 30Mbit körül mérek. Akkor csak 1 van: a szolgáltató.
-
bolic
őstag
Most újra elérhető mindkettő gépen a kisposzter, valami történt.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Win10 OS alatt egy idő után leáll/kilép a QBittorent.
Talán valami beállítás lehet a gond? -
SunMount3r
nagyúr
Beállítás kérdésem lenne, jelenleg ezek vannak:
A "Disk cache" -1(Auto)
Az OS cache be van kapcsolva
Az Előre lefoglalás pedig kiA Torrent-jeim pedig ebben az állapotban:
A legtöbb "Seeding" privát tracker-es, a "Downloading"-osok pedig inaktívak, tehát vagy Paused, vagy Stalled, vagy elakadt, tehát nem sokat számítanak a képletben.
Gigás net és HDD-re töltök le, de a proci elég régi, egy E4200-as.Mit javasoltok?
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #36874 üzenetére
Sorry, lejárt a szerk. idő: Szóval a proci nem E4200-as, hanem E5200-as.
Ja és nem vagyok Ultra Seed-er, csak arra kellene, hogy pl. a TL-en nagyobb eséllyel tudjak Seed-elni (Peer-eket kapni) és hogy az esetleges letöltéseim is optimálisabbak legyenek.
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
Próbáltam itt visszakeresni, hogy milyen routered van, de nem találtam.
A DIGI FTTB 500-as csomagnál, ha túl nagy számokat adtam meg (connections), a PC-n nem volt internet, hiába látta a routert, a router meg a szolgáltatót.
Ezt a kalkulátort próbáltad?
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
SunMount3r
nagyúr
RT-AC55U, a szolgáltatói meg a "szokásos" Digi-s Gigás Huwaei ONT (bridge módban persze).
(Egyébként a korábbi sebesség visszaesős probléma úgy látszik megoldódott, mióta frissítettem a hálókártya driver-t a legújabbra (a Windows alapból valami 2015-ös őskövületet rakott fel).)
-
Dragon3000
veterán
Elég stabil a rendszered? Nekem egy félig alap helyzetbe állás a biosban okozott gondokat, mert a memória frekvenciát xmp profil szerint 3333MHz-en hagyta, de közben az 1,35V helyett csak 1,2V-ot kapott, gondolom a soc feszültség se volt rendben, kellett pár nap mire rájöttem mi a gond és több qbittorrentet is kipróbáltam, mert dobálták a hibákat, amik által szó nélkül bezárták magukat. Aztán a leggyorsabb megoldásom, hogy reseteltem a biost, mert azon a gépen se monitor se egér+billentyűzet nincs, így most csak 2400-on mennek a ramok, de ebből a szempontból lényegtelen, azóta nincs vele gond.
[ Szerkesztve ]
-
Infinity70
tag
Sziasztok.
Qbit feralos szerveren egy 107gb-ás torrentet már több mint egy órája ellenőriz .Most tart 35%-nál. 80%-ig volt a torrent letöltve és a szervert újraindítottam ,ezért most ellenőriz.
Nem lehetne ezt az ellenörzést kihagyni? Lesz vagy 3 óra mÍg a végére érHuawei P40 Pro
-
TeeJay
félisten
A régi proci lesz a gondja... 13éves proci, gondolom már nem windows 10 alá való az utasításkészletek miatt. Esetleg pakold újra a win10-et de ha nem akkor intézz újabb gépet.
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
SunMount3r
nagyúr
válasz TeeJay #36881 üzenetére
A szükséges 3 utasításkészletet tudja, simán fut rajta a Win10. Viszont a hálózat ma megint beesett . Gyanítom ismét a Qbit-nek van hozzá köze. Ilyenkor szintén a hálókártyát újraindítva helyreáll a sebesség. Még egy full Router reset-et megpróbálok, aztán nem tudom mit tegyek. Vegyek bele új hálókártyát, vagy hívjam előbb a szolgáltatót?
-
TeeJay
félisten
válasz SunMount3r #36882 üzenetére
mibe hogy a LAN driver is bekavarhat
qBittorrent-nek mi köze hozzá hogy beesik a sebességed?
kis szeletekkel/csomagokkal tölt le és fel ennyit használja a hálózatot, ha lehal ettől a géped akkor oprendszer/cpu/hálózati vezérlő bajod lesz de ezt neked kell kideríteni
Olyan régi gépen bármi lehet márMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
TeeJay
félisten
válasz SunMount3r #36884 üzenetére
FTTH esetén kérj másik ONT-t, ha van routered frissítsd szoftverét meg nézd meg anélkül is mert lehet letérdel a procija a torrent forgalomtól, ha még ezután sem jó nézd meg másik géppel. Mást nem tudok. Valahol szűk lesz valami
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
SunMount3r
nagyúr
válasz TeeJay #36885 üzenetére
Azért annyira nagy forgalom most sem volt, 5db 1 Seed-es torrent-et indítottam el össz. kb. 50Mbit/s-es letöltéssel, közben semmi más feltöltés sem volt. Mindeközben az Android-os Box-omról simán mérek 500Mbit/s-t (az ennyit tud kb.), csak ezen a gépen esik be a sebesség.
-
Dragon3000
veterán
válasz SunMount3r #36886 üzenetére
Ha csak egy gépen esik be a sebesség, az nem digis hiba, hanem azzal a géppel van valami.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz SunMount3r #36886 üzenetére
A lapod milyen régi? Lehet, hogy döglődik a hálókártya. Nekem úgy tűnik, mikor kap egy kis terhelést akkor visszateszi magát 100Mbit-re. Kérj kölcsön egy tuti jó hálókártyát és nézd meg azzal.
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
A beállításokban be kell pipálni a névtelen módot? Mire jó amúgy? -
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
Régebben az utorrentet használtam, de nem találok olyan oldalt, ahol vírusmentesen le lehetne tölteni.
Milyen klienst ajánlanátok helyette, ami "biztonságos"? Gondolok itt arra, hogy normális weboldalról le lehet tölteni. -
woodworm
veterán
válasz Blue meth #36890 üzenetére
Mindenképpen jobb választás a qbittorrent.
Ha régi utorrentet szeretnél letölteni, akkor a web.archive.org-on kell az akkori letöltőoldalt megkeresni. -
Digitalpimp
senior tag
válasz Blue meth #36890 üzenetére
Régi PC World, Chip magazinok dvd mellékletein van, ha szeretnél. Megára dobok fel.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
TeeJay
félisten
válasz Digitalpimp #36894 üzenetére
Inkább ne...
Nem kellene 8-10 meg sok éves szoftvert már 2020-ban Win10 alá reklámozni
qBittorrent x64 verziókat annál inkább, az tökéletesen működik és aktívan van fejlesztve meg javítva!Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Cs1csó
félisten
válasz Digitalpimp #36894 üzenetére
+1 TeeJay
KÖNYÖRGÖM, ne reklámozzunk már 10 éves klienst!!!!! -
Digitalpimp
senior tag
válasz Cs1csó #36897 üzenetére
Semmi reklám nem volt, de ha azt szeretett volna, akkor megoldható. Amúgy meg Tixati és kész.
-
Jabby
őstag
válasz Zsolt_16 #36878 üzenetére
Először is köszönöm mindenki válaszát!
Igen, 64 bites az OS és a Qbittorent (V4.2.5 (64bit))is.
Nálam a Qbittorent nem kifagy, hanem bezáródik minden kérdés nélkül.
Log fájlban a kilépésről nincs semmi bejegyzés.Dragon3000 (#36879)
Szerintem a rendszerem stabil, egyik progi sem produkál ehhez hasonló jelenséget.
Persze, a Win10 okozhatja a problémát, de fogalmam sincs hol lehet ilyen beállításra vonatkozó állítási lehetőség, főleg, hogy más progi ilyet nem csinál.[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
Nekem se csinált egyik program se ilyent csak a qbit, aztán az egyiknél pont ott voltam és bejött a crash log vagy mi, ami ha minden igaz 1 perc után be is záródott magától, esetleg nézd meg a qbit logot vagy a windows eseménynaplónál az alkalmazások részen, hogy nincs e bejegyzés a qbittel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest