Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vismaior04
tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Értem én, de a magam részéről ésszerű kockázatmenedzsment párti vagyok.
Attól, hogy biztonságosabb az Antarktiszon lakni egy földalatti atombunkerben mint Budapesten, én inkább "kockáztatok" és nem költözöm, mert itt mégiscsak közelebb van a közért.
Vagy hogy kicsit közelebb maradjunk hasonlatban a kriptográfiához, nem kérdés, hogy nagyságrendekkel biztonságosabb egy 12 (egymással nem összefüggő) értelmes szóból álló jelszót használni mint egy 8 szóból állót.
De ha ezt a jelszót rendszeresen kézzel kéne egy mobilon bepötyögnöm, beérném 8 szóval. Miért? Mert a gyakorlatban halál mindegy hogy pár kvadrillió vagy 600 billió év lenne átlagosan feltörni az adott jelszót.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest