Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
dArk-
tag
0.5%, azaz 5 ezrelék a jutalék. Vásárolni csak akkor tudsz ha ellenőrizték a számlaszámod, ez nekem a mai napig nem sikerült - az OTP Direkt ugyanis levágja a közlemény végét, így nem látszik az auth kód amit küldenek. Eladni viszont rögtön lehet, és a normál eladások azonosítói helyesen jelennek meg (itt már nem olyan hosszú a közlemény..)
Az eladásról röviden: először fel kell töltened a bitmarketes címed bitcoinnal. Utána ha választasz egy vételi ajánlatot zárolják a megfelelő mennyiséget, innentől ugye két esélyes a dolog. Ha megérkezik az átutalás visszaigazolod, és végleg levonják. Ha nem érkezik meg akkor kérheted az adásvétel megszakítását - nekem erre még nem volt szükségem, probléma esetén gondolom a vevő által bemutatott tranzakciós adatok alapján döntik el, hogy nálad marad-e az összeg. Valahol olvastam olyat is, hogy azért jók a SEPA átutalások, mert a tranzakció azonosítók valódiságát ők is ellenőrizhetik mint harmadik fél.
Meg kell még említeni a rating systemet - a vaterához hasonlóan lehet pozitív/negatív értékeléseket adni, ezek alapján bronz/ezüst/arany fokozatú userek vannak. Egy ajánlat beadásakor el lehet dönteni, hogy milyen fokozatú userekkel akarsz üzletelni. Amíg bronz voltam előfordult, hogy nem tudtam eladni, mert magasabbat kért a vevő. Jelenleg ezüst vagyok - ehhez 25BTC forgalom, 5 sikeres tranzakció, és 70% pozitív értékelés kell minimum.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Horgász topik
- Diabetes - Cukorbetegség
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest