- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Itt az új LOGOUT!
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Szólánc.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz tomszli11 #24147 üzenetére
Én ennél sokkal többel is csinálom ott... valóban picit nagyobb a költsége az ideálishoz képest, de valamekkora költséged mindenhol van/lesz.
Nekem azért előnyös, mert nem kell pénzt utalgatni sehova, "azonnal" tudom venni forintért és amikor kell azonnal vissza tudom váltani és használni a pénzt a kártyával, applepay-el akármi.Bármi másnál meg az van, hogy beutalsz/fizetsz, aztán veszel kriptót, aztán ha kell akkor visszaváltod és kiutalod... sokkal több macera, igaz valamekkora költséget akár spórolhatsz is.
Tudom persze van ahol van kártya a kriptós tőzsdével összekötve ugyanúgy... de azis több lépés vagy alig kevesebb költség a végén.Szerintem ilyen pár millióig bőven jó a Revolut is, ha nem akarsz tárcákkal meg utalgatásokkal vacakolni, és egyik kriptót a másikra váltogatni össze vissza, szóval elsősorban, mint "értéktároló", akkor főleg.
Ha valami komolyabbat akarsz, akkor mehet más, Binance, Coinbase, Bybit, Crypto.com... stb.
Vagy ha bátor vagy és tudod mit csinálsz akkor saját tárca, hardver tárca, mozgatás közöttük és decentralizált tőzsdék mélyvíze...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest