- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zöld Róka
csendes tag
válasz
Fecogame
üzenetére
Én nem is írtam olyat hogy szerintem nullára fog lemenni az értéke. Én annyit írtam hogy benne van a pakliban hogy dimenziót vált és egészen más tartományokban fog mozogni. Mi garantálja a magas árfolyamot? Semmi se. 100 dolláros árfolyammal is ugyanúgy működik az egész.
Tök mindegy ki kicsoda. A másvélemény régebben se volt megtűrve itt. A kripto fórumok ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Radeon HD 3850 AGP
- Netezős gép - i3-3220 3.3 GHz, 16 GB RAM, GTX 650 Ti, 120 GB SSD + 1 TB HDD
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- ASUS P5AD2 PREMIUM LGA 775 RETRO ALAPLAP
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest