Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Bioshock

Hozzászólások

(#2423) oettinger01 válasza Sirandrish (#2422) üzenetére


oettinger01
őstag

még viszonyleg az elején van, elég nagy terepen kell menni benne de valahogy mindenhol zsákutcába szaladok. az a pálya ez ehol 2 helyen is van olyan, hogy mintha egy kezelőteremben lennék és ott karokat kell elforditani majd egy másik is lyen is van 2 oldalt lépcső vezet fel oda aztán tovább haladva van egy nagy összekötő rész ami üveges az a térképen is látszik az az összekötő rész és ilyen nagy vas felfelé emelkedő ajtókon át lehet oda bemenni majd ha belépsz a folyosóra akkor körbe üveges a túloldalon is van egy ugyan ilyen és látod, hogy ott szambázik az a golyú fejű fúró kezű szörny a kis gonosz lánnyal együtt de velük nem találkozol csak ott mennek el. a folyosón jobbra van egy szintén ilyen vaskapu ami nem nyilik fel az a térképen is látszik. szembe meg be lehet menni de ott sem lehet tovább jutni csak mászkálni meg kinyirni pár zombit.
ez az a pálya egyébként ahol fel lehet venni a "tűzkezet" leguggolva bemenni egy helyiségbe előtte egy kamerát kicselezve.
mást már nem nagyon tudok irni róla...... ha kell majd csinálok még képeket akkor de remélem ennyi infó után beugrik majd ;)

A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Bioshock
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.