Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dency01
aktív tag
Sziasztok. Egy extra beállitásokat tartalmazó biost töltöttem fel a laptopomra ami annyit tesz hogy cpunál tudok több mindent állitani. Annak reményében hogy kikapcsoljam a CPU Throttlet. Neten mindenhol a cpu power limit 1 és 2 nél irják hogy állitsak nagyobb értéket, ez meg is történt csak hogy nem hozott semmi javulást. Viszont van egy power limit 3 is. Itt viszont nem tudom hogy kell értelmezni az értékeket és mit kéne beirnom hogy kitoljam a limitet? Próbaképp beirtam egy 10-es értéket hogy megnézzem csinál e valamit egyáltalán. Hát csinált. Annyit értem el vele hogy nem postolt a gép, fekete képernyő valamint a ventilátort maxra pörgette vele. Szerencsére visszahoztam az elem kivételével. Mellékelek képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest