- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
JW RS780UVD-AM2+ lapom van.
Megpróbáltam frissíteni a biost, de nem igazán jártam sikerrel... Cmos checksum bad fogad induláskor. F2-vel túl tudok lépni rajt és megy minden, de ez így nem az igazi...
A JW oldaláról töltött winflash-el csináltam az update-t. Na ilyenkor mit tudok csinálni? Ugye nem cmos törlés a megoldás mert nem a beállítással van baj, hanem magával a biossal.
AMI bios.
Mi a teendőm?
mod: ha újra winflashelni akarom, akkor kiírja hogy a bios írásvédett. tehát write-protected.
Jó lenne dvd-ről bootolni, hátha akkor tudom flashelni, de nem tudom beállítani a biosban a boot priority-t, mert nem jegyzi meg. Semmit nem jegyez meg a bios. Floppy megint nincs és bár szereztem és bekötöttem de megint nem tudom a biosban beállítani, hogy van 1'44-es meghajtó...

Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX DDR4 RAM (32GB, 3200MHz)
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest