- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alulirt
újonc
Sziasztok!
Azt hiszen egy update kinyírta a BIOS-om...
Érkezett egy Fujitsu-tól egy PMU Firmware Update-t (aksi frissites), amit nagyon ajánlottak telepítésre (https://www.fmworld.net/globalpc/batteryctrl/tool.html) Folyamatosan ott pofázott, és megadtam magam neki, karácsony volt, gondoltam legyen teljes boldogság.... előtte utánanéztem, hogy volt-e gond valakinél, de nem nagyon találtam negatív post-ot, ezért nekikezdtem.Előtte természtesen csináltan egy win10 frissítést, biztos, ami biztos, és utána nekieresztettem a letöltött progit. Aaz aku teljesen fel volt töltve, és a gép a hálózati töltőn is rajta volt, hiszen a leírás emlegette a BIOS-t is....azzal meg óvatosan merek csak bánni.
Elvileg több körös frissítés lett volna, az első frissítés megvolt, gond nélkül újraindult a gép, majd amikor nekikezdett a második körnek, egyszerűen kikapcsolt a gép. Nem újraindult, hanem szó szerint, kikapcsolt. Azóta nem lehet elnidítani, bekapcsolni. nem reagál semmire, nem világít semmilyen led rajta, teljes a csend. Próbáltam kivett akkuval is indítani, csak hálózatról, de arra sem reagál, halott a gép.Azt gondolom, hogy firmware kinyírta a BIOS-om, és ezért lett egy zombim. Az a probléma, hogy nincs semmilyen eszközöm, amivel közvetlenül hozzáférhetnék a BIOS-hoz, voltam egy helyen, ahol több tízezer forintért nyúlnának hozzá. Nem RAM-ot vagy procit akarok cserélni, hanem csak vissza akarom írni a BIOS..
Valakinek nincs 5lete, hogy a XIV kerületben hol lehetne életre lehelni a gépem?
megathx előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- OLED TV topic
- iPad topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest