- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
Sziasztok!
Egyedi problémám van, mindjárt vázolom.
Először is azt kérdezném meg, hogy ha megpróbálok egy régebbi verziójú Biost rátenni az alaplapra, (MSI H310-A PRO) és ha blokkolva van, akkor egyszerűen csak nem fogja engedni a frissítést, vagy ezzel tönkre teszem a mostani Biost? Nem akarom elcseszni az alaplapot.
A gondom a következő. Biost frissítettem, és most az egyik grafikai program nem úgy működik ahogy kell.
Konkrétabban, rá nyomtat egy beolvasó (marker) jelet, amit utána a vágóplotter beolvas, és tudja hol kell vágnia.
Most, bios frissítés után ez a jel sokkal vasatagabb, így nem lesz pontos a vágás.
Nem tudm, mi köze a bioshoz, de biztos az csinálja, mert fel telepítettem egy új windowst, és ott is ez van.Viszont ha pdf-be mentem ki a fájlt, és úgy nyomtatom ki, akkor már minden jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest