- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Ez a problémám nekem is. Hogy az elmúlt 3 napban feltúrtam az internetet és a lehetséges összes fórumot, hozzászólást átrágva sem tudom, hol rontódott el a dolog. Mindenhol mást írnák, máskor loopolt be. Volt akinél a prioritynél szállt el, mint nálam.
Pedig teljesen logikus, hogy ha bios-ban elmentődik a sorrend (usb-k előre, hogy erről bootoljon), akkor újraindítást követően ne a windows repair /recovery induljon, és ne fogadjon a bios-ban a mentés előtti sorrend (elől két helyen windows repair / recovery).Mert jelen esetben ha a sorrend vissza is állítódott, a tiltott boot opciók tiltva maradtak. Így most a tiltott windows repair / recovery-t próbálja bootolni, de nem tudja. Viszont nem lép tovább, hogy nem tiltott usb bootot találjon.
Amúgy semmilyen gombra nem reagál. Én már minden gombot, gombkombinációt, usb billentyűt, hard resetet végigpróbáltam... A bios flash-en és cserén kívül szerintem már minden lehetséges dolgot átjutottam.
A probléma az, hogy 2 msp-re megjelenik a samsung logó, usb port felvillan (ha van benne pendrive), ventik elindulnak, majd kikapcsol. Aztán automatikusan kezdi újból. Bekapcsol, ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- Corsair Vengence 32Gb Ram eladó!
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged