Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
don pardon
aktív tag
üdv mindenkinek
egy kis gondban vagyok, remélem tudtok segíteni.
szóval az alaplapom shuttle AB48-as és az a kérdésem hogy bios frissítéssel esetleg orvosolható e az a problémám hogy az új videókarimmal (gigabyte 9550) elsőre nem indul el a windows. szóval a bios betölt de folyamatosan vibrál az egész képernyő, aztán jön a windows töltése és utána behal. Második/harmadik indításra már működik.
szóval lehet hogy a bios a hibás? már próbáltam kb 6 drivert(legúljabb omega és catalyst és 2vel réggebi) de mindegyikkel ezt csinálja, még azzal is amit hozzá adtak gyárilag.
ha bejött a windows akkor minden probléma nélkül megy a gép, nem fagy ki sehol sem.
és ha kell frissíteni a biost akkor kéne valamiféle backup-ot csinálni? vagy vagy sikerül vagy nem alapon megy?
előre is köszi ha válszoltok.
sajnos ilyen téren (is) noob vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő