- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
don pardon
aktív tag
üdv mindenkinek
egy kis gondban vagyok, remélem tudtok segíteni.
szóval az alaplapom shuttle AB48-as és az a kérdésem hogy bios frissítéssel esetleg orvosolható e az a problémám hogy az új videókarimmal (gigabyte 9550) elsőre nem indul el a windows. szóval a bios betölt de folyamatosan vibrál az egész képernyő, aztán jön a windows töltése és utána behal. Második/harmadik indításra már működik.
szóval lehet hogy a bios a hibás? már próbáltam kb 6 drivert(legúljabb omega és catalyst és 2vel réggebi) de mindegyikkel ezt csinálja, még azzal is amit hozzá adtak gyárilag.
ha bejött a windows akkor minden probléma nélkül megy a gép, nem fagy ki sehol sem.
és ha kell frissíteni a biost akkor kéne valamiféle backup-ot csinálni? vagy vagy sikerül vagy nem alapon megy?
előre is köszi ha válszoltok.
sajnos ilyen téren (is) noob vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tőzsde és gazdaság
- Drón topik
- Formula-1
- XPEnology
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- OTP Bank topic
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest